Tukut

Kespro on Kesko Oyj:n omistama Suomen johtaja foodservice-palvelujen tarjoaja, jolla on Suomen laajin HoReCa-alan tukkuvalikoima. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa Kesko on Pohjois-Euroopan johtava toimija. Teknisessä tukkukaupassa Onninen toimittaa tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infrarakentamiseen ja jälleenmyyntiasiakkaille.

Kespro

Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä vastuullisempaa, elämyksellisempää ja suositumpaa. Kehitämme aktiivisesti omaa tukkutoimintaamme digitaalisin palveluin, ja tehokkailla tilaus- ja logistiikkajärjestelmillä. Ulkona syömisen kasvaessa myös räätälöinnin tarve kasvaa kahviloiden ja ravintoloiden erilaistuessa. Kuluttajat ovat yhä tiedostavampia, samalla ravintoloitsijoiden odotukset ja vaatimukset tukkupalveluja kohtaan kasvavat.

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Noutotukkumme ympäri Suomen palvelevat asiakkaitamme, joita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. www.kespro.fi

Meillä pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. Monipuolisessa K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Onninen tukku

Hienoa, että olet kiinnostunut rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialasta ja Onnisesta vahvana toimijana teknisessä tukkukaupassa sekä tarjoamistamme työmahdollisuuksia myynnin eri tehtävissä.Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa Kesko on Pohjois-Euroopan johtava toimija. Tavoitteenamme on tarjota jokaisen asiakassegmentin tarpeisiin verkkokaupan, sähköisten palveluiden, ammattitaitoisen myynnin ja kattavan myymäläverkoston tehokkaalla yhteistoiminnalla. Kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti. 

Onninen palvelee asiakkaita toimittajalla laadukkaita LVI-, sähkö-, kylmä- ja teräsalan tuotteita t ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infrarakentamiseen ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen Express -myymälöitä ja Onnisen myyntipisteitä on yhteensä noin 140. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää. 

Onnisella kannustetaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Suurin osa uusista avautuvista työpaikoista on eritasoisia myynnin tai teknisen asiantuntijan tehtäviä tai varastotyötehtäviä. Myynnissä täytyy tuntea tuotteet hyvin ja tunnistaa asiakkaansa tarpeet sekä tilaus- ja toimitusketju tavaran liikkumisesta asiakkaalle asti.

Tyypillisiä nimikkeitä ja avoimia työpaikkoja ovat esimerkiksi asiakasvastuupäällikkö, Express-myyjä, tekninen myyjä, myyntipäällikkö, tekninen asiantuntija ja varastotyöntekijä.

Tarjoamme itsenäistä ja vastuullista työtä, mutta olet osa tiimiä. Jokainen uusi Onnisen työntekijä saa perehdytyksen työhönsä. Pidämme tärkeänä tasapuolisuutta, oikeudenmukaisuutta ja hyvää ilmapiiriä työyhteisössä.
Esimies vastaa tiiminsä työn onnistumisesta ja tuloksista. Panostamme esimiestyöhön, ja sitä myös arvioidaan mm. säännöllisellä henkilöstötyytyväisyystutkimuksella. Kannustamme työntekijöitämme sisäiseen liikkuvuuteen ja kehittämään osaamistaan.

Tukuissamme on tarjolla sekä asiakaspalvelu- että logistiikkatehtäviä. Alta löydät avoinna olevat työpaikkamme. Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen rekrytointijärjestelmäämme, käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti. 

 

Tukkujen avoimet työpaikat:

Takaisin ylös