Tekninen myynti

Hienoa, että olet kiinnostunut tarjoamistamme työmahdollisuuksia teknisen myynnin eri tehtävissä. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimiala sekä Onninen vahvana toimijana teknisessä tukkukaupassa tarjoavat mielenkiintoisia näköalapaikkoja ammattitaitoisille tekijöille, kuten teknisille myyjille, asiantuntijoille, asiakasvastuupäälliköille ja myyntipäälliköille.

Oletko LVI-, sähkö-, kylmä- tai teräsalan tuotteiden asiantuntija? Sinulla on vahva yritysasiakaskunnan ja rakentamisen tuntemus sekä rautainen myyntikokemus.

Teknisenä myyjänä tehtävänäsi on hoitaa konsultoivaa palvelumyyntiä. Asiakaskunta koostuu laajasta joukosta yritysasiakkaita eri toimialoilta, esimerkiksi urakoitsijat, suunnittelijat ja rakennuttajat. Heitä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla: ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa. 

Tyypillisesti hakijalta edellytetään teknisen tai kaupallisen alan koulutusta.

Tarjoamme sinulle merkittävää myyntivastuuta sekä jatkuvan itsensä kehittämismahdollisuuden mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtäväkentässä. Sinulla on hyvä tiimi ympärilläsi ja laajan organisaation tuki.

Työ saattaa edellyttää sinulta myös matkustamista.

Teknisen myyjän paikkoja tarjoavat K-Raudat sekä Onninen. Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen rekrytointijärjestelmäämme tai katsoa onko tällä hetkellä sinua kiinnostavia paikkoja auki.

Teknisen myynnin avoimet työpaikat:

Takaisin ylös