Strategiset johtajat

Etsimme jatkuvasti uusia ammattitaitoisia ja innostavia johtotähtiä. Haluamme joukkoomme kokeneita kansainvälisen liiketoiminnan johtajia viemään K-ryhmän strategiaa tuloksellisiksi teoiksi sekä huolehtimaan, että vahvistamme asemaamme eurooppalaisen kaupan huipputoimijana.

Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia jatkuvaan ammattitaidon jalostamiseen muun muassa itsellesi asettamien tavoitteidesi mukaisilla kehittämisohjelmilla. Isona kansainvälisenä organisaationa pystymme tarjoamaan lukuisia mahdollisuuksia urakehitykseen.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja K-ryhmässä pääset mukaan ohjaamaan tätä muutosta. Tekemisen mittakaava on meillä laaja, ja päätöksilläsi on vaikutusta.

Vastuullinen, vahva ja yhtenäinen K

K-ryhmä on merkittävä kansainvälinen ja paikallinen toimija, jonka toiminnan vaikutukset ulottuvat koko yhteiskuntaan. Koska olemme näkyviä, meidän on oltava myös läpinäkyviä, kantaa ottavia ja mukautuvia.

Huolehdimme sekä toisistamme että asiakkaistamme, jotta meihin uskotaan ja luotetaan. Valvomme tarkasti, että jokainen kaukomaiden tuote on yhtä turvallinen ja oikein tuotettu kuin oman lähituottajan kananmunatkin. Kun teemme kaiken jopa hieman paremmin kuin vaaditaan, lunastamme joka päivä paikkamme maailman vastuullisimpana kauppana.

Johtajana olet kehittämässä ja luotsaamassa K-ryhmää tulevaisuuden kauppakokemuksen edelläkävijäksi, tiiviissä vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa. Haluat johtaa omalla esimerkilläsi sekä positiivisella asenteella ja katseesi on aina suunnattu eteenpäin. Uusien toimintamallien kehittäminen sujuu sinulta luontevasti ja tärkeintä sinulle on varmistaa maailman paras asiakaskokemus.

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

Takaisin ylös