Logistiikka

Kiinnostaisiko sinua työskennellä yhdessä Suomen vilkkaimista varastoista tai logistiikkakeskuksista? Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä joustavia työvuoroja moninaisiin varastotyötehtäviin.

Varastotyö on hyvä vaihtoehto, sillä töitä on tarjolla runsaasti, työajoista on mahdollista sopia joustavasti, ansioihin voi itse vaikuttaa hyvällä suoriutumisella, palkka maksetaan ajallaan ja Kesko huolehtii kaikista lakisääteisistä perusasioista luotettavasti.

Logistiikan avoimet työpaikat näet alla olevasta listasta. Jos et löydä sopivaa kohdennettua ilmoitusta, voit täyttää avoimen hakemuksen. Palkkaamme uusia tekijöitä jatkuvasti.

Miksi varastotyö K:ssa?

  • Palkka on hyvä ja pääset vaikuttamaan siihen itse: K maksaa varastotyöntekijöille erinomaista palkkaa. Työehtosopimuksen mukaisen palkan ja lisien päälle maksamme työsuoritukseen perustuvaa suoritelisää, joka voi olla jopa 1000 euroa kuukaudessa taulukkopalkan päälle. Päivittäistavarakaupan varastotyön erityispiirteenä on lisäksi TES:n määrittämään olosuhdelisään perustuva pakkas- ja viileävarastojen korkeampi tuntipalkka.
  • Erilaisiin elämäntilanteisiin: Hyvän palkkauksen lisäksi varastotyö on monen mielestä joustavaa ja itsenäistä. Tarjoamme erilaisia työsopimusvaihtoehtoja monenlaisiin elämäntilanteisiin: vuorotyötä, yötyötä, osa-aikatyötä, kokoaikatyötä sekä tarvittaessa työhön kutsuttavien sopimusta. Työ sopii hyvin opiskelijalle, mutta myös kokoaikaiseksi ammatiksi
  • Itsenäisyys: Työ on käytännössä tuotteiden äänikeräilyä, eli siistiä sisätyötä, jota tehdään itsenäisesti. 
  • Urapolut: Varastotyö tarjoaa myös urapolkuja pidemmälle ja työn ohessa on mahdollista suorittaa alan opintoja. Myös esihenkilöt ja logistiikan asiantuntijarooleihin, kuten reklamaatiokäsittelijäksi tai toimintojen kehittäjäksi haluavat palkkaamme suureksi osaksi talon sisältä.
  • K:n henkilöstöedut: Työntekijän käytössä ovat myös K-ryhmän kattavat henkilöstöedut kolmella toimialallamme
  • ja tietenkin kivat työkaverit ja mukava työyhteisö. Meillä viihdytään pitkään!

Avoin hakemus päivittäistavarakaupan varastotehtäviin

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille. Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Mikäli meillä vapautuu työpaikkoja, valitsemme avointen hakemusten perusteella osan hakijoista henkilökohtaisesti käymään. Pidämme avoimia hakemuksia aktiivisina kolmen kuukauden ajan.


Jos olet kiinnostunut tarvittaessa töihin kutsuttavan tehtävästä, voit täyttää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.


Alueterminaalien rekrytoinneista lisätietoja antavat ko. terminaalien kuljetuspäälliköt. Yhteystiedot alla.

Alueterminaalien yhteystiedot

Kesko Logistiikan alueterminaalien varastotehtäviä löytyy Turusta, Tampereelta, Oulusta ja Kuopiosta. Aluekeskusten varastotehtäviin voit hakeutua ottamalla yhteyttä aluekeskuksen yhteyshenkilöön.

Turku aluepäällikkö Janne Lehti 

Tampere aluepäällikkö Matti Tammisto

Oulu aluepäällikkö Kaarlo Hyvönen

Kuopio aluepäällikkö Matti Kettunen

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@kesko.fi

Onnisen jakelukeskus Hyvinkäällä

Jos et löydä Onnisen jakelukeskuksen tehtäviin kohdennettua ilmoitusta avoimien työpaikkojen joukosta, voit täyttää avoimen hakemuksen. Avoin hakemus on voimassa puoli vuotta.

Voit hakea avoimella hakemuksella Onnisen Hyvinkäällä sijaitsevaan jakelukeskukseen varastotyöntekijäksi.

Logistiikan avoimet työpaikat: 

Takaisin ylös