Yritysasiakasmyynti - B2B

Meillä pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. Monipuolisessa K-ryhmässä sinulla on myös jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön.  Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tarjoamme yritysasiakasmyynnin ammattilaisille monipuolisia tehtäviä Kesprossa, Onnisella, K-Rauta PROssa sekä K-Autossa.

Ruokapalvelua markkinajohtaja Kesprolta ammattikeittiöille

Kespro on foodservice-tukkukaupan markkinajohtaja Suomessa. Kesprolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Kespron asiakkaita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet.  Kespron ammattilaiset auttavat kaiken kokoisia asiakkaita menestymään sekä kehittämään liikeideaansa.

Missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Noutotukkumme ympäri Suomen palvelevat asiakkaitamme, joita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. www.kespro.fi

Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa yritysasiakkaita palvelee Onninen sekä K-Rauta PRO

Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa Kesko on Pohjois-Euroopan johtava toimija. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Baltian maissa. Tavoitteenamme on tarjota jokaisen asiakassegmentin tarpeisiin verkkokaupan, sähköisten palveluiden, ammattitaitoisen myynnin ja kattavan myymäläverkoston tehokkaalla yhteistoiminnalla. Kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti. 

Onninen palvelee asiakkaita toimittajalla laadukkaita LVI-, sähkö-, kylmä- ja teräsalan tuotteita t ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infrarakentamiseen ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

Onninen Express -myymälöitä ja Onnisen myyntipisteitä on yhteensä noin 140. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää. 

Onnisella kannustetaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Suurin osa uusista avautuvista työpaikoista on eritasoisia myynnin tai teknisen asiantuntijan tehtäviä tai varastotyötehtäviä. Myynnissä täytyy tuntea tuotteet hyvin ja tunnistaa asiakkaansa tarpeet sekä tilaus- ja toimitusketju tavaran liikkumisesta asiakkaalle asti.

K-Rauta-ketjun asiakkaista noin puolet on yritysasiakkaita. Uuden, marraskuussa 2019 lanseeratun, K-Rauta PRO -brändin alle on koottu kaikki K-Raudan palvelut ammattilaisille. yritysasiakkaita ovat esimerkiksi rakennus- ja saneerausliikkeet, sisustusurakoitsijat ja kiinteistönhuoltoalan yrittäjät.

Me K-Rauta PROssa teemme joka päivä töitä sujuvampien työmaiden puolesta, jotta ammattilaisasiakkaamme voisivat palvella omia asiakkaitaan paremmin

Autokaupassa edustamme vahvoja ja tunnettuja automerkkejä

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA- ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN TGE -pakettiautojen sekä MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa.

Maahantuonnin lisäksi K-Auton vähittäiskauppayhtiö K Caara Oy vastaa uusien Volkswagen-, Audi-, SEAT-, CUPRA-henkilöautojen ja Volkswagen Hyötyautojen myynnistä ja jälkimarkkinointipalveluista sekä vaihtoautojen myynnistä 15 paikkakunnalla. Oy Autocarrera Ab on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Porschen myynnistä ja palveluista Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. MAN‐kuorma‐autojen ja MAN TGE -pakettiautojen sekä MAN- ja Neoplan-linja-autojen myynnistä vastaa MAN Center Espoossa ja koko Suomen kattava MAN-huolto- ja varaosapalvelu palvelee asiakkaita 20 paikkakunnalla.

Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi automerkkikohtaisia verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä. Yhdessä K-ryhmän kauppojen kanssa K-Auto rakentaa koko maan kattavaa sähköautojen latausverkostoa K-Latausta. K-Caara kehittää puolestaan erilaisia liikkumispalveluita monikanavaisesti. K-Caara‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, leasing‐palvelut yrityksille, yksityisleasing ja autonvuokrauspalvelu.

 Katso yritysasiakasmyynnin työpaikat alta:

Takaisin ylös