Strategiset johtajat – kansainvälisen kaupan johtotähdet

K-ryhmä etsii jatkuvasti uusia ammattitaitoisia ja innostavia johtotähtiä. Haluamme joukkoomme kokeneita kansainvälisen liiketoiminnan johtajia viemään K-ryhmän strategiaa tuloksellisiksi teoiksi sekä huolehtimaan, että vahvistamme asemaamme eurooppalaisen kaupan huipputoimijana.

Johtajana olet kehittämässä ja luotsaamassa K-ryhmää tulevaisuuden kauppakokemuksen edelläkävijäksi, tiiviissä vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa. Haluat johtaa omalla esimerkilläsi sekä positiivisella asenteella ja katseesi on aina suunnattu eteenpäin. Uusien toimintamallien kehittäminen sujuu sinulta luontevasti ja tärkeintä sinulle on varmistaa maailman paras asiakaskokemus.

K:n näköinen johtaja

Haluamme varmistaa nykyisten sekä tulevien johtajiemme kehittymisen ja tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia jatkuvaan ammattitaidon jalostamiseen.Panostamme johdon osaamiseen muun muassa tavoitteidesi mukaisilla kehittämisohjelmilla. Isona kansainvälisenä organisaationa pystymme tarjoamaan lukuisia mahdollisuuksia urakehitykseen.

Tekemisen mittakaava on meillä laaja, ja päätöksilläsi on suurta vaikutusta. Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja K-ryhmässä pääset panoksellasi ohjaamaan tätä muutosta. Olemme tehneet suuria panostuksia digitaalisiin palveluihin kilpailukykymme vahvistamiseksi. Meillä olet muokkaamassa K-ryhmästä Suomen moderneinta työpaikkaa.

Vastuullinen, vahva ja yhtenäinen K

K-ryhmän koko ja voima tekevät meistä vaikuttavan tekijän kaikkialla, missä meidät tapaa. Koska olemme näkyviä, meidän on oltava myös läpinäkyviä, kantaa ottavia ja mukautuvia.

Huolehdimme sekä toisistamme että asiakkaistamme, jotta meihin uskotaan ja luotetaan. Tuemme yhteiskunnan ja palvelujen kehittämistä maksamalla veroja ja luomalla työpaikkoja. Valvomme tarkasti, että jokainen kaukomaiden tuote on yhtä turvallinen ja oikein tuotettu kuin oman lähituottajan kananmunatkin.

Kun teemme kaiken jopa hieman paremmin kuin vaaditaan, voimme ylpeästi kantaa meille myönnettyä arvonimeä ”maailman vastuullisin kauppa”. Emme kuitenkaan koskaan tuudittaudu nykytilanteeseen vaan nöyrinä haastamme itsemme uudistumaan joka päivä – jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

 

Takaisin ylös