Neste K -kauppias

Neste K -asemilla toimii K-kauppiasyrittäjä kuten K-ruokakaupoissakin. Uudistunut Neste K -ketju hakee nyt uusia Neste K -kauppiasyrittäjiä riveihinsä. Neste K -liikenneasemien toiminnasta vastaavat Neste ja K-ryhmä. Neste vastaa polttonesteiden jakelusta ja K-ryhmä ravintola-, pesu- ja kauppapalveluista.

Neste K -liikenneasemien toiminnasta vastaavat Neste ja K-ryhmä. Neste vastaa polttonesteiden jakelusta ja K-ryhmä ravintola-, pesu- ja kauppapalveluista.

K-ruokakauppiaan tavoin Neste K -kauppiaaksi ei ole yhtä oikeaa tietä, taustaa tai koulutusta, vaan kauppiaana voi työskennellä monista eri lähtökohdista. Monilla Neste K -kauppiailla on taustaa liikenneasemilla toimimisesta ja myös ravintola-alan tuntemus tai ruokakaupassa työskentely auttaa pitkälle. Neste K -liikenneaseman toiminta perustuu monen eri palvelun tarjoamiseen, joten Neste K -yrittäjältä vaaditaan hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Neste K -yrittäjänä menestyvältä tarvitaan myös liiketoiminnan johtamisen osaamista, mutta tärkeänä elementtinä on myös henkilöiden johtamisen taito.

Tutustu Neste K -kauppiaan uraan ja hae mukaan kauppiasvalmennukseen!

Takaisin ylös