Kesätyö

Kesko on todettu kansainvälisessä Global 100 -listauksessa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Meillä kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka. Niin kuin vaikkapa hyvä mieli, oppia, muistoja ja ehkä uran alku. Tervetuloa!

 

Haluatko K-ryhmään kesätöihin?

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä.

Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta työkavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä.

Eniten K-ryhmässä kesätyötä nuorille ja opiskelijoille tarjoavat K-ruokakaupat. Kesä on sesonkiaikaa myös rautakaupoissa, jotka niin ikään palkkaavat lukuisia kausityöntekijöitä esimerkiksi piha- ja puutarhaosastoille.

Kaupoissa kesätyöntekijät toimivat esimerkiksi kassatyöntekijöinä ja myyjinä, Kesko-konsernin puolella toimistotöissä esimerkiksi taloushallinnossa tai viestinnässä sekä varastotehtävissä logistiikkakeskuksissa.

Kesätyö K-ryhmässä on hyvä ponnahduslauta työelämään. Pääset kartuttamaan kokemusta, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa!

 

Näin haet kesätöitä

Haaveiletko kesätyöpaikasta Keskolla tai K-ryhmän kaupoissa? Uusista kokemuksista, kivoista työkavereista ja ikiomasta palkkapussista? Keskolla on kymmeniä hyvin menestyviä ketju- ja tuotebrändejä, siksi meille on myös monta väylää tulla töihin.

K-kauppiaamme ovat itsenäisiä yrittäjiä ja he myös rekrytoivat itse oman henkilökuntansa. Avoinna olevia kesätyöpaikkoja voit selata täällä. Vuoden 2018 kesätyöpaikat julkaisemme listassa alkuvuoden aikana. Jos et löydä sinulle sopivaa työtä ja olet jo käynyt kysymässä töitä oman alueesi K-kaupoista, voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen.

Starttaa ajoissa

Kesätyöpaikkaa kannattaa alkaa metsästää jo viimeistään vuoden alussa. Vaikka varsinainen haku ei olisikaan vielä käynnissä, K-kauppiaat tarkastelevat juuri tuolloin kesän henkilöstötilannetta. Ole aktiivinen. Älä laita äitiä tai iskää pyytämään töitä puolestasi, vaan nykäise kauppiasta rohkeasti hihasta – aito kiinnostus herättää K-kaupoissa aina positiiviset fiilikset.

Persoonallinen ote

Panosta työhakemukseen. Tuo oma persoonallisuutesi reilusti esiin ja kerro, miksi haluat juuri kyseiseen työhön. Hyvä työhakemus on yksilöllinen, ytimekäs ja siitä ilmenee, että hallitset hakemaasi paikkaa koskevat faktat.              

Anna itsestäsi reipas kuva viemällä työhakemus henkilökohtaisesti perille. Muista vakaa kädenpuristus, positiivinen asenne sekä katsekontakti. Pirauta myöhemmin vielä yhteyshenkilölle ja kysele valintojen ajankohdasta. Katoat helposti bittiavaruuteen, jos luotat pelkästään netin voimaan.

 

Noin 5000 nuorta saa kesätyökokemusta K-duunista

K-kauppiaat ja Kesko työllistävät tulevanakin kesänä yhteensä noin 5000 kesätyöntekijää. Määrä on samaa tasoa kuin aiempinakin vuosina. K-ryhmä onkin yksi Suomen suurimmista kesätyöllistäjistä.

Kesko ja K-kauppiaat työllistävät nuoria montaa eri väylää pitkin. Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa sadat peruskoululaiset ja lukiolaiset saavat vuosittain kokemusta kaupan alasta. Moni kauppias ottaa opiskelijoita opintojen työssäoppimisjaksoille. Hyvin sujunut harjoittelujakso voi jatkua työsuhteena kaupassa.

Kesko ja K-kauppiaat ovat mukana myös nuorisotakuussa. Elokuusta 2013 lähtien jo yli 2500 nuorisotakuun piiriin kuuluvaa nuorta on saanut työtä K-ryhmästä. Vuosittain Kesko ja K-kaupat työllistävät Suomessa noin 10 000 alle 30-vuotiasta.

K-ryhmä tarjoaa Vastuullisen kesäduunin

​K-ryhmä on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on hyväntuulinen kampanja, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa. Kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus.

Tiesitkö muuten, että Kesko on valittu Maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 –listalle sijalle 15 ja samalla maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi? Lue lisää Global 100 -listauksesta ja Keskon sijoittumisesta maailman vastuullisimpien yritysten joukkoon.

"Tutustu työelämään ja tienaa" -harjoittelu

"Tutustu työelämään ja tienaa" – on Kaupan liiton ja PAM:n tukema kesäharjoittelujakso peruskoululaisille ja lukiolaisille, joilla ei ole aikaisempaa kaupan alan kokemusta. Jakson pituus kaksi viikkoa (10 työpäivää).

Tutustu ja tienaa -harjoittelu koskee peruskoululaisia, kymppiluokkalaisia, ammattistarttilaisia ja lukiolaisia (ei ylioppilaiksi valmistuneita), jotka eivät aikaisemmin ole olleet työssä kaupan alalla lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja.

Tutustu ja tienaa -paikkaa kannattaa käydä kysymässä vaikka oman kotisi lähellä olevasta K-kaupasta. Siellä toimii kauppiasyrittäjä, joka päättää, pystyykö hän ottamaan Tutustu ja tienaa -nuoria sillä hetkellä kauppaansa. Kun menet kauppaan, ota mukaan myös työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja jossa on kerrottu yhteystietosi.

Lue lisää "Tutustu työlämään ja tienaa" -harjoitteluohjelmasta.

#kduuni

 

Persoonallinen hakemus, varma kädenpuristus ja aitoa innostusta takataskussa…
Eikä aikaakaan, kun kesätyöpaikka K-ryhmässä voi olla sinun. Tsemppiä työnhakuun!

Avoimet kesätyöpaikat

Varastotyöntekijä/myyjä (30h/vko) kesäksi, Sotka Jämsä
S Jämsä - Jämsä
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Huonekalumyyjä (25h/vko) Asko Helsinki Lanterna
A Helsinki Lanterna - Helsinki
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Varastotyöntekijä/huonekalumyyjä (22,5h/vko) Sotka Tornio
S Tornio - Tornio
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Varastotyöntekijä/myyjä (25h/vko) Asko Hämeenlinna
A Hämeenlinna - Hämeenlinna
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Summer Trainee for K-Group
ICT Development - Vantaa
Hakuaika päättyy: 11.5.2018
Kassamyyjiä (10-20 h/vko) K-Citymarket Porvoo
Kesko Oyj/K-Citymarket - Porvoo
Hakuaika päättyy: 6.5.2018
Kesätyöntekijä (20 h/vko) Kookenkä Lahti Karisma
Kookenkä Lahti Karisma - Lahti
Hakuaika päättyy: 27.4.2018
Sisustusmyyjä (30 h/vko) Asko Jyväskylä
A Jyväskylä - Jyväskylä
Hakuaika päättyy: 24.4.2018
Huonekalumyyjä (34 h/vko) Asko Seinäjoki
A Seinäjoki - Seinäjoki
Hakuaika päättyy: 28.4.2018
Kassamyyjiä (10h/vko) kesäksi K-Citymarket Varkaus
Kesko Oyj/K-Citymarket - Varkaus
Hakuaika päättyy: 22.4.2018
Kassamyyjiä (4-10h/vko) kesäksi K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi
Kesko Oyj/K-Citymarket - Kuopio
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Sisustusmyyjä (25h/vko) Asko Oulu
A Oulu - Oulu
Hakuaika päättyy: 25.4.2018
Huoltoneuvoja kesätöihin VV-Autotalojen CAARA Hub-yksikköön
VV-Auto yhteiset - Helsinki
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Sisustusmyyjä/huonekalumyyjä (30 h/vko) Asko Espoo Finnoo
A Espoo Finnoo - Espoo
Hakuaika päättyy: 29.4.2018
Myyjä (10 h/vko) Budget Sport Kouvola
Budget Sport Kouvola - Kouvola
Hakuaika päättyy: 20.4.2018
Mekaanikko kesäksi MAN Center Espooseen
MAN Center Espoo - Suomi, Suomi
Hakuaika päättyy: 1.5.2018
Varaosatyöntekijöitä kesäksi VV-Autotalojen Espoon toimipisteisiin
Volkswagen Center Espoo - Suomi, Suomi
Hakuaika päättyy: 30.4.2018
Kaikki avoimet työpaikat
Takaisin ylös