k-duuni-kilpailu 2020

On aika ehdottaa K-ryhmän vuoden 2020 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta! Jätä ehdotuksesi viimeistään 10.9.2020.

Etsimme jälleen K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Haluamme että kaupassa on kiva käydä ja työskennellä. Siksi haluamme näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä myös poikkeusaikana ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti omaan työyhteisöönsä. Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin kaikki kertomaan, kuka ansaitsee tulla palkituksi!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää!

Tunnetko kaupan työntekijän, joka on jaksanut tukea työkavereitaan ja hoitanut hommansa esimerkillisesti myös meitä kaikkia kohdanneen poikkeusajan aikanaOnko joku K-ryhmän kaupan työntekijä tehnyt sinuun positiivisen vaikutuksen? Kuka vaikuttaa saavan sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä?

Ehdota vuoden työnantajakauppiasta! 

Kenen K-kauppiaan kaupassa on ilo ja turvallista asioida? Kenen kaupassa voit aistia hyvän työilmapiirin ja koet saavasi hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua? Tiedätkö K-kauppiaan, joka on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia myös poikkeusaikana?

Jos tunnistit tästä kuvauksesta K-ryhmän kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Voittajat julkistetaan K-Team Live –virtuaalitapahtumassa 31.10.2020 ja kerromme heistä asiakkaille K-ryhmän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.

Äänestysaika on 10.8. – 10.9.2020, ja voit ehdottaa omia suosikkejasi alla olevan linkin kautta. Kaikkien yhteystietonsa antaneiden ehdotuksen jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pääset kertomaan ehdotuksesi klikkaamalla tästä.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s FootKookenkäK-Auto, K-Caara ja Porsche Finland.

K-duuni-kilpailun säännöt

K-Duuni 2020 -kilpailussa haetaan K-ryhmän* vuoden 2020 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kilpailuun voi ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin. Ehdotuksia saa antaa kuka tahansa, poislukien kilpailun raadin jäsenet. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Ehdotusten perusteella K-kauppiasliiton ja Keskon edustajista koostuva raati tekee ehdotuksen kummankin sarjan kolmen kärjestä. Tämä kolmikko esitellään K-kauppiasliiton hallitukselle, jossa on mukana Keskon edustus. Lopullisen valinnan voittajista eli vuoden 2020 kaupan työntekijästä ja työnantajakauppiaasta tekee syyskuussa kokoontuva K-kauppiasliiton hallitus.

Kaikkien kilpailussa ehdotuksen ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista K-lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Kesko Oyj ja K-kauppiasliitto ry järjestävät lahjakortti-arvonnan ja se suoritetaan viimeistään 18.9.2020. Oman ehdotuksensa kilpailuun voi jättää myös ilman yhteystietojen jättämistä ja osallistumista arvontaan. Arvontaan osallistumalla, suostut henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja sivun alalaidan tietosuojaselosteesta. 

Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhdellä vastauksella. Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Osallistuja hyväksyy ja antaa suostumuksensa, että  hänen ilmoittamiaan henkilö- ja muita yhteystietoja voidaan käsitellä arvonnan toteuttamiseksi, ja että voittajien julkistamisen yhteydessä voidaan julkaista osallistujan ilmoittama etunimitieto ja paikkakunta. 

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaisemme tällä sivustolla voittajien suostumuksella. Lomakkeen kautta kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä arvonnan suorittamisen jälkeen, eikä yhteystietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai yhdistetä muuta kautta kerätyn tiedon kanssa.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Auto, K-Caara ja Porsche Finland.

Tiedoksi K-ryhmän henkilökunnalle

Asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voivat ilmoittaa K-ryhmän asiakaspalvelutyössä olevia sekä K-kauppiaita ehdolle K-ryhmän vuoden työntekijäksi tai työnantajakauppiaaksi K-duuni kilpailun lomakkeella. Keräämme yhteystietojasi kauppiasrekisteristä tai työnantajaltasi, jotta voisimme olla sinuun yhteydessä ilmoittaaksemme ehdokkuudestasi kilpailussa. 

Finalistiehdokkaille ilmoitetaan ehdokkaana olosta viimeistään 9.10.2020 mennessä.

Tarkemmat K-duuni -kilpailun säännöt ja tietosuojaseloste

Katso alla olevilta videoilta vuoden 2019 kauppiaan Petri Putilan ja vuoden 2019 työntekijän Leena Salokanteleen mietteitä työstään. 

Takaisin ylös