K Trainee -ohjelma

K Trainee -ohjelma on suunnattu tulevaisuuden alansa asiantuntijoille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa osana uudistuvaa K-ryhmää.

Palkallinen K Trainee -ohjelma on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Kaikki K traineet palkataan vakituisiin työsuhteisiin ja yhdeksän kuukauden jakson jälkeen työt jatkuvat asiantuntijatehtävissä K-ryhmän taustatoiminnoissa. Työssä oppimisen lisäksi K Trainee -ohjelma sisältää kaikille traineille yhteisiä osioita, kuten mentorointia, K-ryhmän sisäisiä koulutuksia, kauppaharjoittelun ja opintomatkan. K Trainee on osa Suomen mentoreiden ”Tehdään töitä” -kampanjaa, jonka kautta traineet pääsevät verkostoitumaan myös muiden yritysten harjoittelijoiden kanssa.

K-ryhmässä traineiden tukena on laaja joukko kaupan alan osaajia. Jakamalla aktiivisesti omaa osaamista ja laittamalla itsensä peliin, traineella on erinomainen mahdollisuus oppia kaupan alasta ja verkostoitua K-ryhmän sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Ohjelma antaa loistavat valmiudet erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. 

K traineeksi haemme eri koulutustaustoista tulevia innostuneita ja motivoituneita tulevaisuuden asiantuntijoita, jotka sijoittuvat eri puolille organisaatiota. Koska jokainen K on erilainen, myös jokainen K trainee on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on, että K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ytimessä.

K Trainee -ohjelmaan hakeminen

Seuraavan trainee -ohjelman haun tiedot päivitetään tälle sivulle hakuajan alkaessa. 

 

Löydät sosiaalisesta mediasta edellisten vuosien K traineiden ja harjoittelijoiden fiiliksiä tunnisteella #ktrainee. 

Alla olevista videoista voit kurkata K-Kampukselle, jossa valitut K Traineet pääasiassa työskentelevät, ja katsoa vuoden 2017 K Traineiden kokemuksia.

Takaisin ylös