K Trainee -ohjelma 2020

K Trainee -ohjelma on suunnattu tulevaisuuden alansa asiantuntijoille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa osana uudistuvaa K-ryhmää. Haku vuoden 2020 K Trainee -ohjelmaan on käynnissä 16.2. saakka! Lue lisätietoja alta ja hae mukaan!

Palkallinen K Trainee -ohjelma on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Kaikki K traineet palkataan vakituisiin työsuhteisiin ja yhdeksän kuukauden jakson jälkeen työt jatkuvat asiantuntijatehtävissä K-ryhmän taustatoiminnoissa. Työssä oppimisen lisäksi K Trainee -ohjelma sisältää kaikille traineille yhteisiä osioita, kuten mentorointia, K-ryhmän sisäisiä koulutuksia, kauppaharjoittelun ja opintomatkan. K Trainee on osa Suomen mentoreiden ”Tehdään töitä” -kampanjaa, jonka kautta traineet pääsevät verkostoitumaan myös muiden yritysten harjoittelijoiden kanssa.

K-ryhmässä traineiden tukena on laaja joukko kaupan alan osaajia. Jakamalla aktiivisesti omaa osaamista ja laittamalla itsensä peliin, traineella on erinomainen mahdollisuus oppia kaupan alasta ja verkostoitua K-ryhmän sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Yhdestä kolmeen kuukautta kestävä kauppaharjoittelu varmistaa traineen kyvyn omaksua koko vähittäiskaupan arvoketju. Ohjelma antaa loistavat valmiudet erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. 

K traineeksi haemme eri koulutustaustoista tulevia innostuneita ja motivoituneita tulevaisuuden asiantuntijoita, jotka sijoittuvat eri puolille organisaatiota. Koska jokainen K on erilainen, myös jokainen K trainee on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on, että K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ytimessä.

Vuonna 2020 haemme yhteensä neljää K traineeta päivittäistavarakaupan sekä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialojen taustatoimintoihin. Työt alkavat kaikissa tehtävissä huhti-toukokuussa 2020. Alta löydät lyhyet kuvaukset tehtävistä ja linkit työpaikkailmoituksiin, joiden kautta pääset lähettämään hakemuksesi. 

K-Media on Keskon in-house mediayksikkö, joka tarjoaa yhteistyökumppaneille markkinointi- ja mediaratkaisuja kotisohvalta kauppaan asti. K-Media traineena osallistut mediapakettien tuotantoon liittyvien kokonaisuuksien valmisteluun ja huolehdit mm. tuotantoihin liittyvästä tiedottamisesta, materiaalikyselyistä sekä koostat media- ja myyntiraportteja. Lisäksi tehtävään kuuluu mediatarjouksien tekemistä ohjeistuksen pohjalta. Tehtävä edellyttää erityisesti palavaa kiinnostusta mediamyyntiin ja isojen mediakokonaisuuksien hahmottamista. Tehtävässä hyötyä on myös tarkkuudesta ja halusta oppia uutta.  

Tästä pääset lukemaan työpaikkailmoituksen ja lähettämään hakemuksesi tähän tehtävään. 

 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään toimitusketjun sisäisten toimintamallien kehityksessä oman osaamisesi mukaisesti. Kehitysprojektien tarkoituksena on edistää osaltaan kaupan alan digitaalista kehitystä. Keskon Päivittäistavarakaupan kauppojen toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys-yksikkö vastaa keskusvarastojen ja kauppojen täydennyssuunnittelusta. Tehtävän kautta saat erittäin kattavan kuvan päivittäistavarakaupan toiminnasta aina tavarantoimittajalta kauppaan asti. Tehtävä soveltuu parhaiten kaupallisen tai teknisen opintotaustan omaavalle henkilölle. Tärkeintä on kiinnostus ja innostus prosessien kehittämiseen. Tehtävä edellyttää itseohjautuvaa ja analyyttista työotetta sekä hyvää kokonaisuuksien hahmottamista. Arvostamme ymmärrystä vähittäis- tai tukkukaupan toiminnasta.

Tästä pääset lukemaan työpaikkailmoituksen ja lähettämään hakemuksesi tähän tehtävään. 

Tässä tehtävässä työskentelet osana rakentamisen ja talotekniikan kaupan konseptit ja myymäläprojektit tiimiä, jonka vastuulle kuuluvat esimerkiksi myymälöiden kehitys, myymälähankkeet ja verkostoanalyysit kaikissa toimintamaissamme. Pääset tekemään myymäläverkostoihin liittyviä analyyseja ja suunnittelemaan myymäläverkoston tulevaisuutta. Lisäksi arvioit investointien kannattavuutta, valmistelet investointiesityksiä sekä avustat vuokraneuvottelujen ja kiinteistökauppojen valmistelussa. Tehtävä sopii parhaiten kiinteistötalouden, laskentatoimen, tuotantotalouden tai rahoituksen koulutustaustan omaavalle henkilölle. Tehtävässä onnistuminen edellyttää perusymmärrystä ja kiinnostusta kiinteistöistä, niiden tekniikasta, elinkaaresta, investoinneista ja kustannuksista. Eduksi on myös ymmärrys kiinteistökaupoista ja niihin liittyvistä juridisista kysymyksistä sekä kassavirtalaskelmista. Tehtävä vaatii analyyttista työotetta ja numeerista osaamista. Tässä tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden syventää kokonaisvaltaista ymmärrystä ja osaamista kansainvälisestä rakentamisen ja talotekniikan kaupasta.

Tästä pääset lukemaan työpaikkailmoituksen ja lähettämään hakemuksesi tähän tehtävään. 

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan piha ja puutarhatuotteiden kansainväliseen hankintaan yhdessä osaavien tuotepäälliköiden kanssa. Keskeisimmät tehtäväsi liittyvät oman maahantuonnin tuotteiden hankintaan sekä valikoimahallintaan. Teet kiinteää yhteistyötä koko pihan ja puutarhan tuotelinjan tiimin sekä ketjujen edustajien kanssa. Tehtävä edellyttää kiinnostusta kansainväliseen hankintaan ja valikoimatyöhön sekä kaupallista koulutusta. Tässä tehtävässä saat laaja-alaisen kuvan kansainvälisestä rakentamisen ja talotekniikan kaupasta sekä kansainvälisestä hankinnasta.

Tästä pääset lukemaan työpaikkailmoituksen ja lähettämään hakemuksesi tähän tehtävään. 

Hakuohjeet

Vuoden 2020 K Trainee -ohjelman hakuaika on 27.1.-16.2.2020. Linkit työpaikkailmoituksiin löydät ylläolevista tehtäväkuvauksista sekä avoimet työpaikat listauksesta. Samalla hakemuksella voit hakea enintään kolmeen tehtävään, merkkaa hakemukseen mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. 

K Trainee -ohjelman rekrytointiprosessiin sisältyy Psycruit kykytestit. Hakemuksen jättämisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset suorittamaan kykytestit. Viesti sisältää myös ohjeet testien tekemiseen. Testien tekeminen on osa K Trainee hakijoiden arviointiprosessia. Kykytestit tulee tehdä 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Kykytesteissä mitataan numeerista ja verbaalista päättelykykyä. Testien tekeminen kestää noin 60 minuuttia.

Lisätietoja K Trainee -ohjemasta ja tehtävistä voit kysyä työpaikkailmoituksissa mainittuina soittoaikoina. 

Näin K Trainee -ohjelman rekrytointi etenee: 

- 16.2. hakuaika päättyy

- 26.2. mennessä hakemusten perusteella valitut hakijat kutusutaan videohaastatteluun

- Viikoilla 9-11 kasvokkaishaastattelut videohaastattelujen perusteella valituille hakijoille (ajankohta riippuu tehtävästä)

- Viikoilla 12-13 soveltuvuusarvoinnit haastattelujen perusteella valituille hakijoille

- 31.3. mennessä K traineet 2020 on valittu

Rekrytoinnin aikana viestimme hakijoille sähköpostilla rekrytoinnin etenemisestä ja mahdollisista aikataulumuutoksista. 

Löydät sosiaalisesta mediasta edellisten vuosien K traineiden ja harjoittelijoiden fiiliksiä tunnisteella #ktrainee. Voit lukea myös vuoden 2018 harjoittelijoiden näkemyksiä ja kokemuksista Koolaisen silmin -blogista.

Alla olevista videoista voit kurkata K-Kampukselle, jossa valitut K Traineet pääasiassa työskentelevät, ja katsoa vuoden 2017 K Traineiden kokemuksia.

Takaisin ylös