K Trainee -ohjelma 2019

K-ryhmän K Trainee -ohjelma on suunnattu tulevaisuuden alansa asiantuntijoille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa osana uudistuvaa K-ryhmää. Haluamme tarjota mahdollisuuksia uusille näkemyksille ja rohkealle osaamiselle. Seuraava K Trainee haku alkaa 21.1.2019, linkki hakulomakkeeseen päivitetään tälle sivulle hakuajan alkaessa.

Palkallinen K Trainee -ohjelma on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Harjoitteluohjelmassa pääset osaksi monipuolista toimintaympäristöä K-ryhmän eri toimialoilla, joita ovat päivittäistavarakauppa, rakentamisen- ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa. Työssä oppimisen lisäksi harjoitteluohjelma sisältää mm. mentorointia ja K-ryhmän sisäisiä koulutuksia. Harjoitteluohjelmamme on osa Suomen mentoreiden ”Tehdään töitä” –kampanjaa ja harjoittelijamme pääsevät mukaan myös Suomen mentoreiden työelämä seminaareihin.

K-ryhmässä harjoittelijoiden tukena on laaja joukko kaupan alan osaajia. Jakamalla aktiivisesti omaa osaamista ja laittamalla itsensä peliin, harjoittelijalla on erinomainen mahdollisuus oppia kaupan alasta ja verkostoitua K-ryhmän sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Kauppaharjoittelu alaan liittyvillä casetehtävillä varmistaa harjoittelijan kyvyn omaksua koko vähittäiskaupan arvoketju. Ohjelma antaa hyvät valmiudet erilaisiin kaupan alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Harjoittelijoiksi haemme vuosittain eri koulutustaustoista tulevia lahjakkaita ja motivoituneita osaajia, jotka sijoittuvat eri puolille organisaatiota. Lopullisen valinnan ratkaisee hakijan kyvykkyys ja soveltuvuus – ei ennalta tiukasti rajattu tehtävänkuva. Koska jokainen K on erilainen, myös jokainen K-ryhmän harjoittelija on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on, että K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ytimessä. Maailman vastuullisimpana kaupan alan yrityksenä myös vastuullisuus on strateginen valintamme ja osa jokapäiväistä työtämme.

Vuoden 2019 K Trainee -ohjelman haku alkaa 21.1.2019. Palkallinen K Trainee -ohjelma kestää noin yhdeksän kuukautta, jonka jälkeen harjoittelijat työllistyvät vakituisiin työsuhteisiin. Hakuilmoitus päivitetään tälle sivulle ja avoimien työpaikkojen listaukseen hakuajan alkaessa.

Seuraa harjoittelijoidemme elämää sosiaalisessa mediassa tunnisteella #ktrainee. Voit lukea myös vuoden 2018 harjoittelijoiden näkemyksiä ja kokemuksista Koolaisen silmin -blogista.

Alla olevista videoista voit katsoa vuoden 2017 harjoittelijoiden kokemuksia ja viimeisessä videossa vuoden 2016 harjoittelijat kertovat, missä he työskentelevät nyt.

Takaisin ylös