Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 30.8.2017
Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.
Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme keskusvarastollemme Vantaan Hakkilaan varastotyöntekijöitä

K E R Ä I L Y T E H T Ä V I I N

Työtehtävissämme menestyt, kun olet
- innokas tekemään fyysistä työtä
- oma-aloitteinen ja reipas
- valmis työskentelemään vuorotyössä
- iloinen ja positiivinen
- vähintään 18-vuotias ja suomenkielentaitoinen.

Tarvetta on sekä koko-aikaisille että osa-aikaisille vakituisille ja määräaikaisille työntekijöille.

Työ on joustavaa, erityisesti osa-aikaiset tehtävät soveltuvat erinomaisesti opiskelijalle.

Tarjoamme sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle K-ryhmän ammattilaisten tuen työssäsi.

Kiinnostuitko varastotyöstä? Tehokkaan ja laadukkaan perehdytyksen jälkeen olet valmis hyppäämään mukaan hyllyrivistöjen väliin – vaikka nyt heti!
Voit jättää hakemuksesi oheisen Hae! -linkin kautta. Olemme haastatteluun kutsuttaviin yhteydessä sähköpostitse, joten muista täyttää toimiva sähköpostiosoitteesi.



TERVETULOA K-RYHMÄÄN K-ryhmän 40 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa,
Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.


Kiitämme Sinua hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi!
Tulosta
Takaisin ylös