Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.6.2018
Haku päättyy 31.7.2018
Kesko Logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palveluntarjoajista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 2300. Keskusvarastomme sijaitsevat Vantaan Hakkilassa ja pakastevarastomme Vantaan Viinikanmetsässä .


Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


Haemme varastotyöntekijöitä ensisijaisesti keräilytehtäviin.
.

Odotamme sinulta
- tehokasta ja huolellista otetta työhön
- innokkuutta fyysiseen työhön
- valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
- vähintään 18-vuoden ikää
-sujuvaa suullista suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan
- Keskon työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Mikäli keräilytyö varastoillamme kiinnostaa, lähetä hakemus alla olevan linkin kautta. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä sähköpostitse.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös