Vastuumyyjä, Neste K Sipoonlahti, Sipoo

Suomi: Sipoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.11.2022
Haku päättyy 31.12.2022
Etsimme alati kasvavaa toimintaamme vahvistamaan yhtä kokoaikaista (37,5 h/vko) työntekijää. Haemme nyt henkilöä, jonka toimenkuvaan kuuluisi (toki taloon tutustumisen jälkeen) ottaa kaiken muun arjen tohinan ja rutiinien keskellä hieman vetovastuuta eri toiminnoista sekä ajan myötä osallistua myös toimintatapojen koordinointiin ja tuotteistuksen kehittämiseen. Tukena ja sparrauskumppanina ovat niin kauppiaat kuin ammattitaitoiset ravintolatason kokkimme sekä arjen lukemattomia erikoistilanteita päivittäin selättävä henkilökuntamme.
 
Meillä on todella taitavaa porukkaa ja nyt haemme sille tukea, joten kokemuksen myötä syntynyt ymmärrys alasta ja vähintään asiakaspalvelusta on pakollinen. K-ryhmän koulutuksista löydämme tarvittaessa syventäviä lisäosia sitä mukaa, kun tehtäväkenttä laajenee, mutta vähittäiskaupan, ravintolan, liikenneaseman tai kahvilan työkokemusta olisi siis oltava jo pohjalla. 

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, tarkempi toimenkuva (samoin kuin palkkaus) neuvotellaan ja riippuu tietysti soveltuvasta kokemuksesta sekä koulutuksesta. 

Hakuaika on voimassa 31.12.2022 saakka, tai kunnes sopiva henkilö löytyy. Hakemukset ja lisätietoja jukka.nuutinen@nestek.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös