Palvelutiskimyyjä ja kiireapua K-Supermarket Levi, Kittilä

Suomi: Kittilä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 18.11.2022
Haku päättyy 9.12.2022
K-supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa innokasta myyjää palvelutiskille sekä muihin kaupan töihin. Myyjän työt ovat vaihtelevavuoroisia koska palvelutiskimme on avoinna talvisesongilla jopa viikon jokaisena päivänä. Töihin kuuluu normaaleiden kaupan töiden ohella palvelutiskillä myyminen, tiskin ylläpito, tuotteiden pakkaus jne. Myyjän työ vaatii kalan- ja lihankäsittelytaitoa.

Haemme osa- tai kokoaikaista myyjää (30h tai 37,5h viikossa) määräaikaiseen sesonkityöhön huhtikuun 2023 loppuun saakka. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkkaus kaupan tes. Kevään tilanteesta riippuen voi olla mahdollisuus myös jatkaa pitempään työsuhteeseen.

Lisäksi etsinnässä Sesongin kiireisimpiin piikkeihin (vk 51-1 ja 7-14) etsimme lisäkäsipareja hyllytykseen ja verkkokauppaan.

Edellytämme reipasta, ratkaisukeskeistä otetta työntekoon sekä iloista palveluasennetta. Toivomme, että sinulla on lihan ja kalankäsittelytaito, kokemus kaupan alasta on etu. Myös englannin kielen taidosta on turistikeskuksessa hyötyä. Myös oma asunto on oltava.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työn ja upean työympäristön
- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä

Täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen riikka@levimarket.fi 9.12. mennessä.
Puhelimitse tavoitat rekrytoinnista vastaavan Riikka Syväjärven numerosta 040 1899 638.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös