Käyttötavaran ostaja K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 15.9.2022
Haku päättyy 9.10.2022
ETSIMME TULOSHAKUISTA KÄYTTÖTAVARAN OSTAJAA KODIN TUOTELINJALLE VAKITUISEEN KATTAMISEN TUOTERYHMÄN TEHTÄVÄÄN

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa tuloshakuista ostajaa Päivittäistavaran Käyttötavaratoimintoihin Kodin tuotelinjaan. Toimipiste on Hakkilassa Vantaalla. Työtehtäviisi kuuluu K-Ruokakauppojen, erityisesti K-Citymarketin ja käyttötavaran verkkokaupan oman vastuualueesi valikoiman muodostaminen, tuotteiden hinnoittelu ja ostaminen asetettujen tavoitteiden mukaisesti aina asiakkaalle asti. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
-Kaupallista koulutusta esimerkiksi alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa.
-Hankinnan ja liiketoiminnan vankkaa osaamista.
-Kokemusta Käyttötavarakaupasta ja Kaukoidän hankinnasta.
-Tarkkuutta, huolellisuutta ja organisointikykyä.
-Kodin tuotealueen tuntemista.
-Verkkokauppaosaamista.
-Hyvää yhteistyö-, vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitoa.
-Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi luontaista kiinnostusta astioihin ja markkinoiden ja trendien seuraamiseen sekä valikoimien ja erityisesti oman merkin kehittämiseen asiakaslähtöisesti.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valikoimapäällikkö Linda Haapaniemi, puh 050-560 81 70, to 22.9. klo 14-15 tai pe 23.9. klo 9-10.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

----------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös