Liikenneasematyöntekijä/ Sandwich Artist Subway (10-20h/vko) Neste K Savela, Jyväskylä

Suomi: Keski-Suomi, Jyväskylä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 4.8.2022
Haku päättyy 22.8.2022
Oletko oma-aloitteinen ja kiinnostunut liikenneasematyöstä? Neste K ilahduttaa ihmisiä paremmalla pysähdyksellä kaupungissa ja matkan varrella. Neste K -asemat on uudistettu ruokaisiksi ja viihtyisiksi liikenneasemiksi. Asiakkaille tarjotaan laadukkaat ja yksilölliset liikennepalvelut paremman pysähdyksen taktiikan mukaisesti nopeasti ja vaivattomasti.

Haemme reipasta liikenneasematyöntekijää/Sandwich Artistia vakituiseen osa-aikaiseen (10-20h/vko) työsuhteeseen Neste K Savelaan.

Neste K Savela on City liikenneasema lähellä Jyväskylän keskustaa. Palveluitamme ovat kahvila, Subway ravintola, auton pesu, pakettiautojen vuokraus, Veikkaus , autotarvikkeet ja kemikaali ja polttoaine myynti sekä meillä pieni päivittäistavara myymälä. Tervetuloa iloiseen palveluhenkiseen tiimiimme!

Vilkkaalla liikenneasemallamme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen ja matkan helpottaminen sekä laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kahvila & ravintola sekä Sub Wayn tehtävät, mutta näiden lisäksi pääset toimimaan myös asiakasrajapinnassa kassalla, jossa Veikkauksen sekä postitoimintojen tuntemus tulee myös tutuksi. Lisäksi autopesukonseptin tunteminen kuuluu meillä jokaisen työntekijän vastuulle ja tähän perehdytämme uudet tekijät kattavasti.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta työhön sekä paineensietokykyä
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- voimassa olevaa hygieniapassia
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus ravintola-alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti liikenneasematyön ammattilaiseksi

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Marit Mertsalmi, sähköposti marit.mertsalmi@nestek.fi.
Lähetä hakemuksesi 22.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös