Palvelutiskin myyjiä (15–37h/vko) K-Citymarket Vantaa Koivukylä

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 29.7.2022
Haku päättyy 15.8.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostuneita palvelutiskin myyjiä liha- ja kalaosastolle vakituiseen työsuhteeseen, huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Vantaa Koivukylän palvelutiskillä ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa. Kokemus kalan ja lihan käsittelystä on plussaa mutta ei välttämätöntä, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy intohimoa ruokaa kohtaan ja asennetta sekä halua uuden oppimiseen. Työ on pääsääntöisesti iltapainotteista.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- tarkkavaisuutta
- vastuunotto- ja paineensietokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- loistavan työyhteisön
- monipuolisen ja vastuullisen vakituisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 15.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen senja.wirgentius@citymarket.fi.
Vastaamme vain haastatteluun kutsuttaville.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös