Tekninen myyjä, Onninen Tampere ja Pori

Suomi: Tampere, Pori, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 15.6.2022
Haku päättyy 10.7.2022
Tule mukaan auttamaan asiakkaitamme! Haasteet ovat sinulle mahdollisuuksia onnistua, asenteesi ja ammattitaitosi ovat timanttia!
Asiakaskokemus on luonnollisesti toinen nimesi!

Haemme Onnisen Teollisuus-yksikköön Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle teknistä myyjää aktiiviseen sähkötuotteiden myyntiin alueen teollisuusasiakkaille.

Tehtävänäsi on konsultoiva sähkötuotteiden myynti sekä muun myyntiryhmän tukeminen ja asiakkuuksien hoitaminen. Asiakkainasi ovat oman vastuualueesi teollisuusasiakkaat kuten teollisuusurakoitsijat, laiterakentajat ja perusteollisuus. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan avulla. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa ja aktiivisena osana ammattitaitoista tiimiä. Toimimme lähellä asiakasta, joten tehtävä pitää sisällään myös matkustamista. Toimipaikkasi tulee olemaan Tampereen Kalkussa, myös Pori on mahdollinen.

Edellytämme sinulta:
- vankkaa taustaa ja työkokemusta teollisuudesta ja myynnistä
- vahvaa sähköteknistä tietämystä
- halua oppia uusia tapoja tehdä myyntityötä
- soveltuvaa teknistä koulutusta
- asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä
- oma-aloitteisuutta, sinnikkyyttä ja tuloksentekokykyä
- vastuunottokykyä

Tarjoamme sinulle itsenäistä tehtävänkuvaa, myyntivastuuta ja jatkuvan itsensä kehittämismahdollisuuden mielenkiintoisessa ja haastavassa toimintaympäristössä. Sinulla on hyvä ja ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi sekä Onnisen laajan organisaation tuki. Isossa konsernissa voit valita lukuisista lisäkoulutusvaihtoehdoista itseäsi kiinnostavat, ja saat hyvät K-ryhmän henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä to 23.6. klo 9-12 ja 30.6. klo 10-12 aluemyyntijohtaja Marko Nyrhiseltä puh. 050 4698376 tai marko.nyrhinen@onninen.com.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.7.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan ripeästi.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös