Osastovastaava K-Market Tieteenkatu, Tampere

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.5.2022
Haku päättyy 31.5.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme.

Haemme tiimiimme osastovastaavaa vakituiseen aamupainotteiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Market Tieteenkadulle. Osastovastaavana vastaat osastojesi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

K-Market Tieteenkatu on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Market.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä kaupan järjestelmien tuntemista. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa kaupan perustoiminnot, asiakaspalvelu, hyllytys ja kuormien käsittely, valikoiman hallinta sekä kauppakunnon ylläpito.

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Sinulla on aito halu ja into kehittää jatkuvasti osastojasi, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana omien osastojesi erinomaisen kauppakunnon.

Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita osastosi jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:

- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- kauppiashenkisyyttä
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- näyttöjä osaston/osastojen tuloksellisesta hoitamisesta
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta
- tehokasta työotetta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- K-ryhmän järjestelmien hallinta on suuri etu


Tarjoamme sinulle:

- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Miki Rantala, miki.rantala@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 31.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös