Korjaamopäällikkö K-Auto, Volkswagen Helsinki

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 9.5.2022
Haku päättyy 29.5.2022
Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja osaavan korjaamopäällikön vahvistamaan sekä johtamaan Volkswagen Helsingin korjaamotoimintoja. Tulosvastuun lisäksi tehtävään kuuluu mm. asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja henkilöstön johtaminen. Korjaamopäällikön tehtävässä toimit itsenäisesti oman vastuualueesi esihenkilönä mutta myös vahvassa yhteistyössä toimipisteen muiden esihenkilöiden kanssa.

Olet autokorjaamoalan ammattilainen, jolle on kertynyt vahva kokemus esimiestehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä johtamis- ja esihenkilötaitoja. Järjestelmällisyys ja muutoksen johtaminen ovat myös osa sinua. Tärkeä osa toimenkuvaasi on uusien toimintamallien ja palveluiden kehittämistyöhön osallistuminen ja toimeenpano asiakasrajapinnassa. Koet haasteelliset asiakaspalvelutilanteet omaksesi ja sinulle ja tiimillesi on kunnia-asia hoitaa ne hyvin.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa/valmistavaa AMK koulutusta
- kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä
- esihenkilökokemusta ja autoalan työehtosopimusten tuntemusta
- korjaamoalan työkokemusta
- kykyä johtaa ja innostaa muita
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa huippubrändien kanssa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa (arkisin klo : 14-15) aluepäällikkö Mika Pankinaho, p.0503905320
Lähetä hakemuksesi 29.05.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo ennen määräajan päättymistä joten toimithan nopeasti.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös