Korimekaanikko K-Auton vauriokorjaamolle Helsinkiin

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.6.2022
Haku päättyy 14.7.2022
KORIMEKAANIKKO K-AUTON HELSINGIN VAURIOKORJAAMO TIIMIIN

Oletko aloitteleva korimekaanikko, jolta löytyy jo ehkä muutaman vuoden työkokemus, mutta kaipaat uusia haasteita ja mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lukaise alta millainen ura K-Autolla olisi sinulle tarjota!

Moikka! Nimeni on Juha, ja tiimiini etsii vahvistusta reippaasta ja energistä korimekaanikkoa, jolta löytyy ennen kaikkea halu kasvaa ja kehittyä alan huippuosaajaksi. Sinun ei sellainen kuitenkaan tarvitse vielä olla, vaan meille riittää, että sinulta löytyy alalle sopiva koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus, vaikkapa tuulilasien vaihdoista.

Korimekaanikkona K-Autolla tehtäviisi kuuluvat erilaiset henkilö- ja pakettiautojen korikorjaustyöt, ja niitä pääset oppimaan alan huippuosaajien johdolla. Tärkein asia jota haemme rekrytoivassa henkilössä, on halu kasvaa ja kehittyä. Tässä tehtävässä pääset omien toiveidesi mukaan laajentamaan osaamistasi, monipuolisten tehtävien parissa.

Mitä me tarjoamme sinulle
· Motivoivat ansiot, sillä saat peruspalkan lisäksi kannustavan suoriteperusteisen palkan
· Tarjoamme huipputason työvälineet sekä ison talon edut, kuten ostoetu K-ryhmän kaupoissa, liikuntaedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen jne.
· Pääset kehittymään ja kouluttautumaan brändien omien laadukkaiden koulutusohjelmien kautta
· Isona toimijana voimme tarjota sinulle laajat urakehitysmahdollisuudet
· Paikan autoalan etulinjaan huippubrändien pariin
· Aktiivisen ja energisen tiimin tuen

Vaikka emme etsi valmista konkaria, tehtävässä toimiminen edellyttää muutamaa asiaa:
· Korimekaanikon koulutus tai muu soveltuva koulutus alalle
· Jonkin verran työkokemusta korikorjauksesta
· Hyvä suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen
· Ajokortti (B)

Uskomme että asiakaskokemus autohuollossa voi olla entistäkin parempi! Me K-Autossa panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja työntekijöidemme ylivertaiseen ammattitaitoon. Merkkihuoltomme ja korjaamomme mekaanikot käyvät läpi autovalmistajien erikoiskoulutuksen, sähköautojen vaatimaa korkeajänniteosaamista myöten.

Jos kiinnostuit ja haluaisit kuulla lisää tehtävästä tai tiimistä, Juha Ratilainen, puh. +358407497955.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.7.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Haastattelemme jo hakuajan ollessa käynnissä, ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

Merkkejä tulevaisuudesta - tule osaksi yli tuhannen autoalan ammattilaisen joukkoa.

-------------------
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa. www.k‐auto.fi

K-Auto on osa K-ryhmää, jossa voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa. www.kesko.fi
Takaisin ylös