Apulaismyymäläpäällikkö K-Market Jounin Kauppa, Äkäslompolo

Suomi: Kolari, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 18.11.2021
Haku päättyy 7.12.2021
Haluatko työskennellä Lapin suurimmassa ja tunnetuimmassa K-Marketissa, Jounin Kaupassa? Haaveiletko asumisesta Ylläksellä, Äkäslompolossa, hengittäen maailman puhtainta ilmaa? Oletko hyvä tyyppi, sinulla on taito tsempata muita ja et säikähdä hankalienkaan tilanteiden vastaan tullessa?

Jos vastasit kyllä, voisit olla hakemamme henkilö!

Apulaismyymäläpäällikkö

Apulaismyymäläpäällikkönä olet tärkeä osa Jounin kaupan tiimiä. Tehtävänäsi on yhdessä myymäläpäällikön kanssa varmistaa, että henkilökunnallamme on kaikki edellytykset tuottaa ensiluokkaisia asiakokemuksia ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Huolehdit, että kauppa on aina edustuskunnossa ja olet valmis auttamaan niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

Työpäiväsi ovat hyvin vaihtelevia ja alueen sesonkiluonteisuus tuo niihin oman positiivisen vivahteensa. Työtehtäväsi sisältävät monipuolipuolisesti kaikkia kaupan tehtäviä ja pystyt tarvittaessa työskentelemään vaihtelevasti kaikissa vuoroissa.

Jounin Kauppa työpaikkana

Jounin Kauppa on paljon enemmän kuin se perinteinen K-Market. Perheyrityksemme on toiminut seitsemän tunturin kylässä jo 1950-luvulta alkaen. Kauppiaana toimii Sampo Kaulanen, kolmannessa sukupolvessa. Äkäslompolon kylässä asuu vakituisesti noin 800 asukasta ja sesongilla alueella vierailee lähes 15 000 matkailijaa viikoittain. Jounin Kauppa on alueen suurimpia työnantajia ja talvikaudella joukkueeseemme kuuluu noin 50 ja ympärivuotisesti reilu 30 kaupanalan huippuammattilaista.

Tarjolla olevien perustuotteiden rinnalla tarjoamme erikoisuuksia, joita ei ihan jokaisesta lähikaupasta löydy, kuten mm. Pohjois-Suomen laajimman juustovalikoiman. Kehittäminen on aina kuulunut vahvasti tapaamme toimia ja haluamme tehdä asioita hieman eri tavalla, verrattuna perinteiseen ruokakauppaan.

Vapaa-aikana voit nauttia Ylläksen aktiviteeteista ja henkeäsalpaavasta luonnosta. Meillä Äkäslompolossa on kahdeksan erilaista vuodenaikaa ja maailman puhtain ilma, joka takaa erilaisen ympäristön asua ja elää.

Tarjoamme sinulle:

• Työympäristönä erilaisen vähittäistavarakaupan mahtavine työkavereineen, Äkäslompolon kylän keskustassa, Ylläksen matkailualueella
• Täydet työtunnit, keskimäärin 37,5h viikossa
• Kilpailukykyisen palkkauksen, työterveyspalvelut, hyvät henkilökuntaedut
• Kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan tuen työstä suoriutumiseen
• Autamme sinua myös asumisen järjestämisessä

Mitä odotamme sinulta?

• Aiempaa kokemusta kaupan alalta, sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä täysin valmis, asenne ratkaisee!
• Aitoa asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
• Olet nopea oppimaan ja omaksumaan tietoa
• Osaat tulkita lukuja ja ymmärrät laajoja kokonaisuuksia
• Oma-aloitteista, käytännönläheistä ja energistä työotetta
• Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksesi myös:

• Kaupallisen alan tutkinto

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2021 osoitteeseen rekry@jouninkauppa.com. Paikka täytetään heti, sopivan tiimiläisen löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Nea-Reetta Niemi 0407118800 arkipäivisin klo 9-11 välillä.

Jounin Kauppa on tehnyt vahvaa tulosta, taaten näin taloudelliset resurssit tulevaisuuden mahdollisiin kasvuhaasteisiin ja vakaan työpaikan työntekijöilleen. Tarinamme on vasta alussa ja nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan rakentamaan tulevaisuuttamme yhdessä meidän kanssa!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös