Myyjä (10-30h/vko) Intersport Lappeenranta

Suomi: Lappeenranta, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 24.7.2020
Haku päättyy 9.8.2020
Haemme Intersport Lappeenrantaan myyjää (10-30h/vko)

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Intersport Lappeenrannassa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa Lappeenrannan keskustassa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
-halua ja kykyä kehittyä omassa työssään alan ammattilaiseksi
-halua ja kykyä tehdä myyntiä ja tulosta
-aikaisempaa kokemusta urheilu- tai vaatekaupan alalta
-hyviä yhteistyö- ja esimiestyön valmiuksia sekä halua kehittyä omassa työssään
-iloista asiakaspalveluasennetta
-positiivista ja reipasta mieltä
-vastuunottokykyä
-vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
-sporttisen ja kehittyvän työympäristön, jossa jokainen työpäivä on erilainen
-haasteellista työtä
-työtä asiakaspalvelussa erilaisten ihmisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa
-mahdollisuuden kehittyä urheilukaupan ammattilaiseksi ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
-K-ryhmän ostoedun
-monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia
-hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Oinonen, puh 045 223 6232
Lähetä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös