Tuotepäällikkö K-ryhmään

Suomi: Vantaa,PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 26.6.2020
Haku päättyy 16.7.2020
TUOTEPÄÄLLIKKÖ kukka-tuoteryhmään

Ovatko aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Jyllääkö sisälläsi yrittäjähenkinen liiketoiminnan veturi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja osaavan tuotepäällikön tekemään kukkien ja Hevi-tuotteiden hankintaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Hedelmät, Vihannekset ja Kukat -tuotelinjassa Vantaan Hakkilassa. Tuotepäällikön tehtäviin kuuluu vastuutuotteiden kansainvälinen ostotoiminta, valikoimahallinta, hinnoittelu sekä toimitusvarmuudesta ja varastonkierrosta huolehtiminen. Vastaat myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä tuotteiden toimitukseen.

Odotamme sinulta:
- yrittäjän mielenlaadun ymmärrystä
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- puutarha-alan ja/tai kaupallista koulutusta sekä soveltuvaa työkokemusta
- kukkien tuotetuntemusta
- nopeaa päätöksentekokykyä sekä tahtoa tehdä kiivasrytmistä ja itsenäistä työtä
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä vastuullista otetta työhön
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Seppälä, puh 050-4867596, torstaina 2.7.2020 sekä torstaina 9.7.2020.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös