Osastovastaava Liha-, eines- ja kalaosastolle K-Market Hakalantori Hyvinkää

Suomi: Uusimaa, Hyvinkää,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.2.2020
Haku päättyy 13.3.2020
Pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle etsimme lisää osaavaa henkilökuntaa tiimiimme.
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen ja vastuuntuntoisen osastovastaavan (37,5h/vko) huolehtimaan siitä, että tärkeä tuoreosastomme K-Market Hakalantorilla ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus ja koulutus kaupan alasta on ehdottomasti plussaa. Osastovastaavana työskentelet osana aamutiimiä tehden oman osastosi ja koko kaupan eteen töitä, osana koko työporukkaa. Myös Matkahuollon ja Veikkauksen palveluiden tuntemisesta on etua työssäsi.

Odotamme sinulta:
- vastuunottokykyä omasta osastosta ja sen tuloksesta
- liha- ja kalatuotteiden käsittelytaitoa ja tuntemusta
- ryhmätyötaitoja
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- oma-aloitteisuutta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Satamo, puh 040-5055804.
Lähetä hakemuksesi 13.3.2020 mennessä osoitteeseen: petri.satamo@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös