Myyjiä kesäksi (14-30h/vko) K-Market Suomenlinna

Suomi: Helsinki,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 31.1.2020
Haku päättyy 29.2.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haemme innostuneita ja myyntihenkisiä kesätyöntekijöitä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Market Suomenlinnassa ylittää tänäkin kesänä asiakkaidemme odotukset. Kesä on kauppamme tärkein sesonki, ja jokaisen työntekijän työpanos on meille merkittävä. Työskentelet modernissa, miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain 15 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin kauppatorilta. Kaupan alan kokemuksesta on merkittävää etua, mutta ei pakollista. Koulutamme kaikki uudet työntekijät tehtäviin.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- ainutlaatuisen työympäristön Suomenlinnassa

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5./1.6. – 31.8.2020 (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Ville Behm puh. 0505260961 arkipäivisin klo 10-14.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.2.2020 mennessä osoitteeseen suomenlinna@k-market.com
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös