Kausiapulaisia K Caara Airport, Vantaa

Suomi: Vantaa,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.9.2019
Haku päättyy 29.9.2019
KAUSIAPULAISIA K CAARA AIRPORTIN RENGASSESONKIIN VANTAALLE

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausiapulaisia rengassesonkiin ajalle 14.10.2019 - 13.12.2019.

Tarvitsemme mekaanikkoja renkaiden vaihtoon, sekä varastohenkilöitä hoitamaan logistiikkaa.

Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluu mm. inventointi, renkaiden siirtely. Toivomme sinulta myös soveltuvaa autoalan koulutusta. Tehtävä on fyysinen ja vaatii hyvää kuntoa ja myös raakaa voimaa. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.
Renkaiden vaihtajan toimenkuvaan mekaanikon koulutus / kokemus renkaanvaihtotyöstä katsotaan eduksi

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja rengaslogistiikan tehtävästä antaa varaosapäällikkö Jani Andersson puh. 050 427 4551 ja rengasmekaanikon tehtävästä huoltopäällikkö Rolf Rehtonen 050 4455185.

Lähetä hakemuksesi 29.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös