Varaosatyöntekijä K Caara Oy, Espoo

Suomi: Espoo,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.7.2019
Haku päättyy 31.8.2019
VARAOSATYÖNTEKIJÄ AUDI CENTER ESPOOSEEN

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen varaosatyöntekijän huolehtimaan siitä, että kauppakokemuksemme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tämä on oikea tehtävä sinulle, jolle on jo kertynyt vahva osaaminen autoalan varaosakaupasta. Odotamme sinulta kokemusta myös varaosien ostotoiminnoista sekä varastonvalvonnasta. Rengasmyynti sekä rengashotellin ylläpito liittyy myös toimenkuvaasi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Automaster-ohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- aikaisempaa autovaraosakaupan kokemusta (ostotoiminnot ja varastonvalvonta)
- Microsoft Office-ohjelmiston hyvää osaamista
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- kykyä ja halua kehittää omaa osaamista

Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Kerkko Helmijärvi, puh. 050 5631 900.
(Kesäloman aikana 22.7.2019 – 18.8.2019 rajoitetusti tavoitettavissa)

Lähetä hakemuksesi 31.8.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Tulosta
Takaisin ylös