Markkinointikoordinaattori Porsche Finland

Suomi: Helsinki,ASIANTUNTIJA / Julkaistu 11.6.2019
Haku päättyy 14.7.2019
MARKKINOINTIKOORDINAATTORI PORSCHEN MAAHANTUONTIIN HELSINKIIN

Kiinnostaako monipuolinen markkinointityö huippuluokan autobrändin parissa? Inspiroidutko yhtä lailla sosiaalisen median sisällöntuotannosta kuin erilaisten projektien aikatauluttamisesta ja läpiviennistä? Haluatko järjestää mieleenpainuvia tapahtumia?

Etsimme energistä markkinointikoordinaattoria tueksi päivittäisen markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun sekä toteutukseen osana Porschen markkinointitiimiä.

Tehtävässä ylläpidät ja kehität Porsche Finlandin sosiaalisen median kanavia, päivität verkkosisältöä sivustoillamme, sekä laadit erilaisia ulkoisia ja sisäisiä markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä, uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja. Tuot panoksesi markkinointikampanjoiden suunnitteluun yhdessä markkinointipäällikön ja tiimin kanssa. Toimistotyön lisäksi osallistut Porschen PR-, markkinointi-, sekä asiakastapahtumien suunnitteluun ja käytännön organisointiin. Työsuhde on vakituinen.

Työ on monipuolista ja usein tiivistempoista, joten on eduksi jos inspiroidut uuden oppimisesta ja osaat organisoida omaa, sekä projekteihin liittyen tiimin ja yhteistyökumppaneidenkin työtä sujuvasti. Erilaisten digitaalisten kanavien ja palveluiden käyttö työssä on osa arkeasi. Sytyt luovasta työstä sisältöjen parissa, mutta ymmärrät myös rutiininomaisten tehtävien tärkeyden ja työskenteletkin näiden parissa samalla intohimolla. Kirjoitat sujuvasti sisältöjä niin suomeksi kuin englanniksikin, ja omaat hyvän visuaalisen silmän kevyitä taittotöitä varten.

Avainsanoina: #sisällöt #suunnittelu #tuotanto #digitaalisuus #organisointikyky #visuaalisuus #can-do-asenne


Odotamme sinulta:
- aitoa kiinnostusta Porsche-brändiin ja autoalaan
- energistä asennetta ja vastuunottokykyä
- soveltuvia markkinoinnin opintoja (AMK tai yliopisto)
- erinomaista kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- hyvää visuaalista silmää
- digitaalisten markkinointikanavien ja palveluiden tuntemusta
- hyvää MS Office -tuotteiden hallintaa
- perustason kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallintaa
- ajokorttia (B)


Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta modernin markkinoinnin keinoin. Lisäksi pääset mukaan Porsche Finlandin omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön, sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huippumerkin markkinoitavaksi
- todellisen näköalapaikan kehittyvään autoalaan
- inspiroituneen, ammattitaitoisen tiimin työkavereiksesi ja tueksesi
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedut

Lähetä hakemuksesi 14.7.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ben Bogdanoff, puh. +358400911467, email ben.bogdanoff@porsche.fi Lisätietokyselyihin vastataan välillä 11. - 20.6.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.


-----------

Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 48 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin.
Tulosta Luo PDF
Takaisin ylös