Vaihtoautovastaava K Caara Oy, Turku

Suomi: Turku,ASIANTUNTIJA / Julkaistu 15.7.2019
Haku päättyy 4.8.2019
Haemme nyt vaihtoautojen myyntitiimiimme uutta, ammattitaitoista vaihtoautovastaavaa. Tulet olemaan tärkeä osa yksikkömme liiketoimintaa. Vastuullasi on autojen hinnoittelu, varaston ja myynnin seurantaan liittyvät tehtävät ja myyntiin tulevien autojen prosessista huolehtiminen sekä tietysti myyntityö.

Omaat kokemusta käytettyjen autojen kaupasta. Olet myös ennakkoluuloton, organisointikykyinen sekä valmis kehittämään toimintatapoja ja prosesseja. Omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Lisäksi sinulla tulisi olla kokonaisnäkemys siitä, miten tulos autokaupassa tehdään. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa pääset ottamaan vastuuta sekä kehittämään vaihtoautoprosessia ja -myyntiä.

Edellytämme valittavalta:
- ammattimaista osaamista vaihtoautojen osto- ja myyntihinnoittelussa
- aktiivista otetta käytettyjen autojen osto- ja myyntikanavien sekä uusasiakashankinnan kehittämisessä
- hyvää paineensietokykyä ja pitkäjänteistä, systemaattista toimintatapaa
- asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuden hallinnan olennaisuuden ymmärrystä ja CRM-järjestelmien systemaattista käyttöä

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

Lisätietoja tehtävästä antaa vaihtoautopäällikkö Ville Mäkinen puh. 050 390 5445.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti.
Lähetä hakemuksesi 4.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

---------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Tulosta
Takaisin ylös