Varaosamyyjä K Caara Oy, Huittinen

Suomi: Huittinen, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.4.2019
Haku päättyy 30.4.2019
VARAOSAMYYJÄ K CAARA OY, HUITTINEN

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esimerkiksi varaosamyyjän tai automekaanikon ammattitutkinto), mielellään jo useamman vuoden kokemus autovaraosakaupasta tai autoalalta sekä aktiivisesta myyntityöstä. Sinulla on joustava ja asiakaspalvelullinen palveluasenne, halua ja valmiuksia nopeatempoiseen, vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky.

Tehtäviisi kuuluu varaosien ja lisävarusteiden myyntityö.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa ja välttävää englannin kielen taitoa
- aitoa kiinnostusta autoihin ja tekniikkaan

Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jouni Isotalo p. 044 560 1677.
Lähetä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin sekä Volkswagen Hyötyautojen ja vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla, Turussa, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Forssassa, Huittisissa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Tulosta
Takaisin ylös