Mekaanikkoja K Caara Oy, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.4.2019
Haku päättyy 30.4.2019
MEKAANIKKOJA K CAARA Oy, Helsinki

Oletko aidosti innostunut alasta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.
Haluamme innostuneita mekaanikkoja huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Helsinki ylittää asiakkaidemme odotukset. Haemme mekaanikkoja työskentelemään Volkswagen ja SEAT brändien parissa. Odotamme hakijoilta autotekniikan kokemusta sekä koulutusta.

Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- ajokorttia

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- valmistajan jatkuvan tuen ja koulutuksen

Meillä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävät ovat vakituisia sekä kokoaikaisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Teemu Sukki puh. 050 390 5392.
Lähetä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.

K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.
Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!
Tulosta
Takaisin ylös