Avainasiakasmyyjä K Caara, Vantaa

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 4.4.2019
Haku päättyy 30.4.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Tämä on oikea tehtävä Sinulle, jolla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, tai vahva halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja varaosakaupan tai autoalan tuntemus katsotaan eduksi. Valittavalta henkilöltä edellytetään englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito tukee tehtävän menestyksellistä hoitamista.

Tehtäviisi kuuluu yritysmyynnin kasvattaminen ja uusasiakashankinta. Liikut korjaamoasiakkaiden parissa päivittäin, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työskentelet itsenäisesti, vastaat myynnin kehityksestä ja raportoit yksikön myyntipäällikölle.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- hyvää tiimihenkeä
- matkustusvalmiutta

Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään


Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Salminen, puh. 050 3889 989.
Lähetä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.

K Caaralla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.
Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!
Tulosta
Takaisin ylös