Myyjä (15h/vko) K-Market Puistori & Heikinlaakso, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.3.2019
Haku päättyy 2.4.2019
Haemme K-Market Heikinlaaksoon & Puistorille innokasta ja osaavaa myyjää. Työtehtäviin kuuluu mm. hyllyttäminen ja kassatyöskentely. Työ on ensisijaisesti K-Market Puistorilla mutta vuoroja voi olla myös toisessa myymälässämme K-Market Heikinlaaksossa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen päivittäistavarakauppa alalta työskentelystä sekä Keskon taustajärjestelmien tuntemuksen mutta opetamme tarvittaessa näihin toimintoihin.

Työ sisältää pääosin päivä ja viikonloppu vuoroja mutta hakijan on oltava valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina. Kesälomakaudella töitä voi olla tarjolla enemmänkin kuin 15h/viikko. Palkkaus kaupan alan TES. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta viimeistään toukokuun alussa.

K-Market Puistori on kokoaan suurempi ruokakauppa, joka on täysin uudistunut lattiasta kattoon. Puistori on kauppa josta asiakas saa kaiken tarvitsemansa mutkattomasti. K-Market Heikinlaakso on paikallinen nopean asioinnin ruokakauppa, josta asiakas saa helposti kaikki perustarpeet arjen pyörittämiseen.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen antti.mielonen@k-market.com 2.4.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös