Huoltoneuvoja ja varaosatyöntekijä K Caara Oy, Kouvola

Suomi: Kouvola, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.3.2019
Haku päättyy 7.4.2019
HUOLTONEUVOJA JA VARAOSATYÖNTEKIJÄ KESÄKSI K-CAARAN KOUVOLAN TOIMIPISTEESEEN

Oletko aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen huoltoneuvojan ja varaosatyöntekijä huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Kouvola ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Haemme huoltoneuvojia työskentelemään Volkswagen, Audi ja SEAT brändien parissa. Odotamme hakijalta autotekniikan tuntemusta ja kiinnostusta autoalalle. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa. Koulutamme sinut kuitenkin tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu – syyskuu 2019 (kesto sovitaan erikseen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Pesälä 050 401 9083.
Lähetä hakemuksesi 7.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.

K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.
Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!
Tulosta
Takaisin ylös