Kaupan alan moniosaaja K-Citymarket Elo, Ylöjärvi

Suomi: Ylöjärvi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 6.3.2019
Haku päättyy 24.3.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme ammattitaitoisen ja innostuneen myyjän kauppamme monipuoliseen työhön. Tule joukkoomme varmistamaan, että Meillä K-Citymarket Elossa ylitämme aina asiakkaan odotukset. Kokemusta ruokakaupan alasta sinulla on 1 – 5 vuotta ja tunnet kaupan järjestelmät ja rutiinit.

Odotamme sinulta
- Iloista asennetta
- Positiivista ja reipasta mieltä
- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- Kiinnostusta alaan
- Vähintään 18 – vuoden ikää
- Sujuvaa suomen kielitaitoa

Työ kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle
- Erittäin monipuolisen työnkuvan johon kuuluu kaikki palvelutiskillä myymisestä teollisen hyllytykseen.
- Vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- Positiivisen työympäristön
- Vaihtelevat työajat

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Työntekijänämme pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva osa-aikainen työ tai sovittavissa. Lähetäthän hakemuksesi 24.3.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen teemu.alitalo@citymarket.fi

Paikka täytetään välittömästi sopivan työntekijän löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös