Palvelutiskimyyjä (10-20 h/vko) K-Supermarket Lähde, Nurmijärvi

Suomi: Nurmijärvi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 6.3.2019
Haku päättyy 24.3.2019
Haemme nyt uuteen kauppaamme herkkutorillemme iloista ja positiivista asiakaspalvelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Haluatko olla mukana luomassa alueen parasta ruokakauppaa?

Pääset työskentelemään uudessa modernissa työympäristössä. Sinulla ei tarvitse olla vuosikausien kokemusta ruokakaupasta (toki kokemus on ehdottomasti plussaa), tärkeää on positiivinen ja iloinen asenne. Toivomme kuitenkin, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja iso etu on (ei välttämätön), jos hallitset jo K-ryhmän sähköisiä kassa- ja tilausjärjestelmiä. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten sopii erinomaisesti esim opiskelijalle, joka haluaa opiskelun ohessa kehittää työelämä- ja asiakaspalvelutaitojaan ja tienata rahaa.

Olet hyvä tyyppi ja asiakaspalvelu on sinun juttusi. Hallitset erinomaisesti suomen kielen. Olet luotettava ja oma-aloitteinen ja tartut toimeen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja palkitsevan työympäristön, mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen. Perehdytämme sinut tehtävään. Palkkaus on tes tai sopimuksen mukaan kokemuksestasi riippuen.

Tunnistitko itsesi? Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset kysymyksesi osoitteeseen infolahde@k-supermarket.fi viimeistään 24.3. Laita otsikoksi ”palvelutiskimyyjä”. Huomaathan, että täytämme tehtävän heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten toimithan ripeästi.

Tervetuloa meille töihin!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kauppiaat Jani ja Niina, KSM Lähde
Tulosta
Takaisin ylös