Kesätyöntekijöitä Turun alueterminaaliin

Suomi: Lieto, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.3.2019
Haku päättyy 31.3.2019
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.


Kesätyöntekijöitä Turun alueterminaaliin

Haemme terminaalityöntekijöitä sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen ( 22,5t/vko) työsuhteeseen.
Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun lopun ja kesäkuun alun välisenä aikana. Kesätyö kestää sopimuksen mukaan elokuun/syyskuun loppuun.
Terminaalityö on vuorotyötä. Työtä tehdään eri olosuhteissa +2 / -20 C. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa nostotyöhön, numerotarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
- terminaaliesimies Tommi Nikula p.01053 21008 / tommi.nikula@kesko.fi
- aluepäällikkö Janne Lehti p.01053 21293 / janne.lehti@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 oheisen hae-linkin kautta
Tulosta
Takaisin ylös