Myyntipäällikkö, K Caara Lappeenranta

Suomi: Lappeenranta, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 11.3.2019
Haku päättyy 25.3.2019
Myyntipäällikkö K CAARA Lappeenrantaan

Haemme K CAARA Lappeenrannan toimipisteeseen automyynnin myyntipäällikköä.
Tehtävässä johdat ja kehität automyynnin toimintoja ammattitaitoisen myyntitiimin esimiehenä ja työskentelet arvostettujen Volkswagen-, Audi- ja Seat-brändien parissa. Esimiestyö autokaupassa on sinulle tuttua jo ennestään, asiakassuhteiden rakentaminen ja myönteisen asiakaskokemuksen kehittäminen on sinulle jokapäiväinen intohimo.

Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen liiketoiminnassa ja osaat hyödyntää niitä. Lisäksi ymmärrät lisäpalveluiden myynnin merkityksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä yrityksellemme. Osaat toimia itsenäisesti ja pysyt kiireessäkin johdonmukaisena esimiehenä. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat ehdottomasti olla rakentamassa menestystiimiä hyödyntäen suuren konsernin tuen.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta automyynnistä ja esimiestyöskentelystä
- nykyaikaisten myynninohjausjärjestelmien hallintaa
- vaihtoautokaupan ja markkina-alueen tuntemus katsotaan eduksi

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintajohtaja Harri Buddas 0500709810
Lähetä hakemuksesi 25.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.
Tehtävä voidaan täyttää pikaisesti sopivan hakijan löytyessä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa, Huittisissa, Forssassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Tulosta
Takaisin ylös