Tukkutyöntekijöitä kesäksi (20-30h/vko) K-ryhmään Kotkan tukkuun

Suomi: Kotka, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.3.2019
Haku päättyy 5.4.2019
ETSIMME KESÄKSI TUKKUTYÖNTEKIJÖITÄ KESPRON KOTKAN TUKKUUN

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa?

Etsimme Kespro Kotkan tukkuun neljää osa-aikaista tukkutyöntekijää, kesäksi määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 20.05.2019 - 13.09.2019.

Sinun paikkasi:
Työskentelet Kespron Kotkan tukussa kuormanpurku-, kassa- sekä keräilytehtävissä. Olet palveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen tyyppi. Arvostamme positiivista mieltä, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä sekä toisten ihmisten kunnioitusta. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja vuorotyö sopivat sinulle. Lisäksi edellytämme 18 vuoden ikää sekä työskentelyä edellä mainitun kesäjakson, aamu-, päivävuorossa sekä viikonloppuisin.

Eduksi katsomme hygieniapassin ja myös kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemuksen.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 5.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi sekä omasta osaamisestasi.

Alle 18-vuotiaiden hakemuksia emme huomioi.

Lisätietoja antaa tukkupäällikkö Sami Salovaara: sami.salovaara@kesko.fi


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös