Toimitusketjupäällikkö K-ryhmään

Suomi: Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 5.3.2019
Haku päättyy 25.3.2019
TOIMITUSKETJUPÄÄLLIKKÖ / KESKON PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPA


Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme toimitusketjupäällikköä Keskon Päivittäistavarakaupan Kaupan toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan käyttötavaran toimitusketjun kokonaisvaltaisesta ohjaamisesta sekä keskusvaraston ja K-Citymarket-tavaratalojen täydennyksestä. Apunasi toimii 14 hengen tiimi. Toimit erittäin tiiviissä yhteistyössä hankinnan ja kaupan toimintojen kanssa, mutta laajaan yhteistyöverkostoosi kuuluu lisäksi muita sisäisiä yhteistyötahoja myös esimerkiksi logistiikassa sekä tavarantoimittajia Suomessa ja ulkomailla. Olet jäsenenä sekä kaupallisissa että logistisissa johtoryhmissä.

Odotamme sinulta:
• Kokemusta ja osaamista toimitusketjun ohjaamisesta tukku- tai vähittäiskaupasta, erityisesti täydennyksessä ja ennustamisessa
• Laajaa kokonaisuuksien hahmottamista ja näyttöjä erityisesti tietojärjestelmäpohjaisten prosessien kehittämisestä
• Vahvan logistisen taustan lisäksi myös kaupallista näkemystä
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Näyttöjä vastaavista esimiestehtävistä useamman vuoden ajalta
• Kokemusta ja näkemystä muutosjohtamisesta
• Sujuvaa kommunikointia englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisen, mutta mitattavan työkentän
• Paikan keskeisenä tekijänä yhdessä Pohjoismaiden merkittävimmässä toimitusketjussa
• Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen
• Kehityshenkisen työympäristön ja mukavat työkaverit

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjujohtaja Antti Lähde (puh. 050 3875997), tavoitettavissa parhaiten to 7.3. klo 16-18, to 14.3. klo 15-17 tai ke 20.3. klo 16-17.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 25.3.2019 mennessä.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös