Kuljetustenjärjestäjä kesätyöhön Tampereen alueterminaaliin

Suomi: Tampere / Julkaistu 15.2.2019
Haku päättyy 15.4.2019
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.
Haemme Tampereen alueterminaaliimme

K U L J E T U S T E N J Ä R J E S T Ä J ÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen
(kesälomasijaisuus)

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä ja myös viikonloppuisin on työvuoroja.

Sinä olet järjestelmällinen ja tarkka, pidät langat käsissä kiireenkin keskellä. Itsenäisen työskentelyn ohella olet myös yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Positiivisen mielen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen. Kuljetusalan koulutus ja kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Työ alkaa 1.5.2019/sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetusesimies Mika Törmänen puh. 01053 25276 mika.tormanen@kesko.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.4.2019 mennessä oheisen hae-linkin kautta
Tulosta
Takaisin ylös