Kesätyöntekijöitä Tampereen alueterminaaliin

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.2.2019
Haku päättyy 15.4.2019
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.Kesätyöntekijöitä Tampereen aluterminaaliin

Haemme terminaalityöntekijöitä sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen ( 22,5t/vko) työsuhteeseen.
Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun lopun ja kesäkuun alun välisenä aikana. Kesätyö kestää syyskuun loppuun.
Terminaalityö on vuorotyötä..Työtä tehdään eri olosuhteissa +2 / -20 C. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa nostotyöhön, numerotarkkuutta ja huolellisuutta.

Lisäksi haemme terminaalitoimistoon
toimistotyöntekijää 29.4.- 30.9.2019 väliselle ajalle kesälomasijaisuuteen.

Toimistotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. kuljetusdokumenttien kirjaaminen, kuljetustoimeksiantojen skannaus, puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu sekä reklamaatioiden selvitystyö. Työaika on klo 06.00 – 18.00 välillä .
Toimistotyö edellyttää järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista mieltä. Kuljetusalan koulutus ja kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi, Sap järjestelmän käyttö katsotaan eduksi toimen hoitamisessa.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
terminaaliesimies Juhani Suontausta p.01053 25563 /juhani.suontausta@kesko.fi
kuljetusesimies Mika Törmänen p.01053 01053 25276/ mika.tormanen@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.4.2019 oheisen hae-linkin kautta
Tulosta
Takaisin ylös