Kesätyöntekijä Kesko Logistiikan kansainvälisiin kuljetuksiin

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 7.2.2019
Haku päättyy 28.2.2019
Innostutko kansainvälisistä kuljetuksista ja huolinnan monipuolisista tehtävistä? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii opintojen loppuvaiheessa olevaa kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kesko Logistiikan kansainvälisiin kuljetuksiin Vantaalle. Työtehtäväsi liittyvät tuontihuolintaan ja tuontikuljetusten päivittäiseen hoitamiseen ulkomailta Suomeen. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Positiivista asennetta ja halua oppia uutta
- Järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, oma-aloitteellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
- Office-työkalujen hyvää hallintaa
- Kaupalliseen tai tekniseen tutkintoon tähtääviä opintoja
- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä tiimissä, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työkaverit. Meillä sinulla on hyvä mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yrjö Forsman, puh 01053 28528. Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi myös sinulle mahdolliset työn aloitus- ja lopetuspäivämäärät.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös