Tukkutyöntekijöitä kesäksi (25 h/vko) K-ryhmään Jyväskylän tukkuun

Suomi: Jyväskylä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 7.2.2019
Haku päättyy 8.3.2019
ETSIMME KESÄKSI TUKKUTYÖNTEKIJÖITÄ KESPRON JYVÄSKYLÄN TUKKUUN

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa?

Etsimme Kespro Jyväskylän tukkuun osa-aikaisia tukkutyöntekijöitä, kesäksi määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.5.–30.9.2019.

Sinun paikkasi:
Työskentelet Kespron Jyväskylän tukussa kuormanpurku-, kassa- sekä keräilytehtävissä. Olet palveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen tyyppi. Arvostamme positiivista mieltä, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä sekä toisten ihmisten kunnioitusta. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja vuorotyö sopivat sinulle. Lisäksi edellytämme 18 vuoden ikää sekä työskentelyä edellä mainitun kesäjakson, aamu-, päivä- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin.

Eduksi katsomme hygieniapassin, trukkikortin ja myös kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemuksen.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi sekä omasta osaamisestasi.

Tarkkailethan sähköpostiasi, koska olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä.

Haku suoritetaan vain linkin kautta. Sähköpostilla tai postitse tulleita työhakemuksia tai alle 18-vuotiaiden hakemuksia emme huomioi.


Lisätietoja voit tiedustella logistiikkapalvelupäälikkö Jani Mäcklinilta: jani.macklin@kesko.fi.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös