Myyntipäällikkö Bentley-toimipisteeseen K Caara Oy, Espoo

Suomi: Espoo, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 1.2.2019
Haku päättyy 21.2.2019
BENTLEY MYYNTIPÄÄLLIKKÖ K-CAARA

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Avaamme vuoden 2019 aikana virallisen Bentley-toimipisteen Espooseen. Haemme kokenutta, innokasta ja osaavaa myyntipäällikköä vastaamaan malliperheemme uusimman automerkin asiakassuhteiden rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen ylläpitämisestä niin myyntitapahtuman aikana kuin sen jälkeenkin. Myyntitavoitteiden saavuttaminen on sinulle itseisarvo. Hallitset itsenäisesti myös neuvottelut kansainvälisen päämiehen kanssa maahantuontitoimintoihin liittyen.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun moniottelija varustettuna analyyttisillä taidoilla. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja määrätietoisesti. Tehtävässä hoidat niin päämies-, kuin asiakassuhteita. Olet kunnianhimoinen, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta autokaupasta
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä.

Tarjoamme sinulle:
- ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rakentamassa Bentleyn menestystarinaa Suomessa
- päivittäin uusia haasteita ja kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mika Mattila p 050 356 0262.
Lähetä hakemuksesi 21.2.2019 mennessä palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Tulosta
Takaisin ylös