Täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 5.2.2019
Haku päättyy 17.2.2019
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa täydennyssuunnittelijaa perhevapaan sijaisuuteen vastaamaan keskusvaraston täydennyksestä teollisissa tuotteissa. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja määräaikaisuus kestää 1.9.2019 asti.

Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan kauppojen toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys teolliset tuotteet -yksikössä Vantaalla. Työtehtävässä vastaat itsenäisesti keskusvaraston täydennyksestä, kysynnän ennustamisesta sekä toimitusketjun hallinnasta vastuutavarantoimittajiesi osalta. Yhteistyöverkostoosi kuuluu tavarantoimittajia Suomessa ja ulkomailla sekä sisäisiä yhteistyötahoja esimerkiksi kaupassa, ostossa ja logistiikassa.

Odotamme sinulta:
• aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupan osto- ja logistiikkaprosesseista ja ennustamisesta
• SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta ja laskemme eduksi SAP F&R -tilausehdotusjärjestelmän tuntemuksen
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
• normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä vahvaa Excel-osaamista
• hyviä vuorovaikutustaitoja ja tehokasta työskentelyotetta myös haastavissa tilanteissa
• sujuvaa englannin kielitaitoa, muu kielitaito on eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
• haasteellisen ja opettavan työkentän, jossa oman työn tulokset näkee konkreettisesti
• monipuolisen työympäristön runsaine kontakteineen (esim. tavarantoimittajiin ympäri maailman)
• nuorekkaan ja toisiaan tukevan työporukan

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Sanna Rossi, s-posti sanna.rossi@kesko.fi tai puh. 040 769 6693, tavoitettavissa parhaiten to 7.2. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa tehtävässä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös