Luottoassistentti K-ryhmään

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 9.1.2019
Haku päättyy 25.1.2019
K-ryhmä etsii luottoassistenttia Kespron luotonvalvontaan. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Kespron myynnin ja Keskon palvelukeskuksen perintätiimin kanssa.

Luottoassistentin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:
• asiakastietojen ylläpito ja päivittäminen
• oman vastuualueen myyntisaamiset ja vakuusasiat
• myynnin tukena toimiminen luotonvalvonnan asioissa

Luottoassistentti työskentelee K-ryhmän Kespron luotonvalvonnassa Helsingin Sörnäisissä ja toimipiste muuttaa kesällä 2019 K-ryhmän uusiin moderneihin toimitiloihin Kalasatamaan.

Odotamme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• aiempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä tai halua oppia ja kehittyä työtehtävään
• asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja osaavassa luotonvalvonnan tiimissä, osana Suomen Horeca-tukkukaupan markkinajohtajan talousosastoa. Kespron liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottopäällikkö Päivi Finér, puh. 01053 24115.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös