Business Controller K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 9.1.2019
Haku päättyy 25.1.2019
Business Controller

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa business kontrolleria RT toimialalle/Onninen Suomeen. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti valittujen liiketoimintayksiköiden tuloslaskennasta, budjetoinnista sekä kuukausiraportoinnista. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Kaupallista koulutusta (KTM, Tradenomi)
- Vähintään kahden vuoden kokemusta business kontrollerin tai vastaavista tehtävistä
- Aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä
- Hyvää Excel -osaamista
- SAP järjestelmän tuntemista
- Englannin kielen osaamista

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Kokeneen ja osaavan tiimin jäsenyyttä
- Mahdollisuutta kehittää osaamistasi
- Monipuolisen tehtäväkentän
- Mahdollisuuden osallistua liiketoiminnan kehittämiseen
- Haastavia tehtäviä

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Knaapi, puh +358405715890.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös