Esillepanosuunnittelija K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 5.2.2019
Haku päättyy 19.2.2019
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa esillepanosuunnittelijaa vastaamaan K-Citymarket käyttötavaran esillepanojen suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Esillepanosuunnittelijana toimit yhteistyössä ostotiimien, konseptisuunnittelijoiden ja kaupan toimintojen kanssa. Suunnittelet eri tavararyhmien esillepano-ohjeet konseptimääritysten mukaisesti ja valmennat sekä toteutat niitä kaupan henkilöstölle yhteistyössä kaupan edustajien kanssa. Vastaat myös erilaisten kampanja- ja sesonkiohjeiden suunnittelusta ja läpiviennistä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- visuaalisen alan koulutusta
- näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta käyttötavaran, vähittäiskaupan ja hankinnan parissa
- kokemusta erilaisten esillepanotekniikoiden suunnittelusta ja toteutuksesta kaupassa
- ymmärrystä myymäläsuunnittelusta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- järjestelmäosaamista (SAP, Excel, vektorigrafiikan suunnittelu- ja piirto-ohjelmat mm.Illustrator)
- matkustusvalmiutta kotimaassa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työn ja osaavat työkaverit sekä innostuneen ja nuorekkaan tiimin
- Mahdollisuuden kehittää K-Citymarketin asiakaskokemusta
- Kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä ja etenemisen useiden urapolkuvaihtoehtojemme kautta K-ryhmän sisällä
- Näköalapaikan Suomen johtavassa päivittäistavaraketjussa
- K-ryhmän ostoedun

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja osastokonseptipäällikkö Satu Jauho p. 040 720 3770 (tiistaina 12.2.2019 klo 10–11). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

---------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös