Hinnoitteluasiantuntija (Pricing Specialist) K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 10.1.2019
Haku päättyy 29.1.2019
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmän päivittäistavarakauppa etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa määräaikaista hinnoitteluasiantuntijaa vastaamaan eri K-ruokakauppaketjujen kilpailukykyisestä vähittäishinnoittelusta yhteistyössä tavararyhmien hankinnasta vastaavien tuotepäälliköiden kanssa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen annat myös oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Olet analyyttinen, vahvan loogisen päättelykyvyn omaava matemaattinen henkilö, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon. Haluat oppia ja hyödyntää tietojärjestelmien monipuolisia ominaisuuksia ja innostut kaupallisten tavoitteiden saavuttamisesta. Koulutuksesi on esim. ammattikorkeakoulusta ja pystyt käyttämään työssä myös englannin kieltä. Kokemus päivittäistavarakaupasta ja valikoimien ja hinnoittelun tekemisestä sekä erilaisista tietojärjestelmistä on eduksi. Kykenet sujuvaan yhteistyöhön työkavereiden ja sisäisten asiakkaiden kanssa ja pystyt toimimaan aikataulupaineessakin tarkasti.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- konsernin laajan tuen

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka päättyy 25.8.2019.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Hyvönen, puh 050 462 8722.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös